2018-10-24 08:01


Cum poți emigra în Canada din ianuarie 2016

 |  11:44
Cum poți emigra în Canada din ianuarie 2016

Pentru emigrare în provincia canadiană Québec va fi obligatorie, începând cu anul viitor, aplicația online, fiindcă dosarele fizice (pe hârtie) nu mai sunt acceptate după data de 31 decembrie 2015.

Știri de Montreal prezintă informații despre noul sistem de imigrare, folosind datele Ministerului Imigrării din Québec.

Astfel, începând cu luna ianuarie 2016, oricine va dori să obțină Certificatul de Selecție pentru Québec (CSQ) în cadrul programului muncitori calificați (travailleur qualifié) va trebui să utilizeze platforma online Mon projet Québec.

Noua platformă va fi activă începând cu data de 5 ianuarie, astfel ca cei interesați să își poată completa aplicația, dar dosarele vor fi acceptate doar începând cu 18 ianuarie.

Quebecul va accepta 2.800 de cereri pentru certificatul de selecție CSQ transmise exclusiv online în perioada 18 ianuarie – 31 martie, 2016.

Pot să depună dosarul înainte de 18 ianuarie cei care au o ofertă de muncă validată de Minister sau cei care sunt deja rezidenți temporari și sunt eligibili pentru a prezenta o cerere de CSQ.

Trecerea la sistemul electronic din 5 ianuarie este un nou pas către un nou sistem de imigrare similar celui federal. Ministerul Imigrării a prezentat recent în Adunarea Națională proiectul de lege care reformează sistemul de imigrare în provincie.

Dacă legea va fi adoptată în forma propusă, candidații interesați să imigreze în Quebec vor fi nevoiți să se înscrie într-o bază de date care va centraliza toate candidaturile. Guvernul va alege apoi din această bază de date candidații care vor fi invitați să participe la etapele ulterioare ale procesului de imigrare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-20

TAGURI: emigrare canada
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...