2018-11-16 20:16


CUTREMURĂTOR: O româncă a fost sechestrată și violată timp de zece ani în ITALIA

 |  19:45
CUTREMURĂTOR: O româncă a fost sechestrată și violată timp de zece ani în ITALIA

Ani de groază a trăit o româncă în Italia: femeia a fost sechestrată şi abuzată timp de 10 ani. Bărbatul care ar fi torturat-o din 2007 şi până acum, un italian de 52 de ani, a fost reţinut de carabinieri.

Potrivit Ministerului Român de Externe, până în acest moment reprezentanţele noastre din Italia nu au fost contactate de poliţie sau de familia tinerei - dar consulatul României de la Bari s-a autosesizat şi întreprinde demersuri de urgenţă pe lângă autorităţile italiene.

În cei zece ani în care a fost ţinută într-un subsol mizer, în condiţii greu de imaginat, tânăra a născut şi doi copiii, făcuţi cu agresorul său. Este vorba de o fetiţă de 3 ani şi un băiat de 9 ani. Locuiau fără curent electric şi fără servicii şi infestată cu şoareci şi insecte, în comuna Gizzeria, din provincia Catanzaro.

De altfel, starea în care se afla băiatul, murdar şi cu hainele rupte, le-a atras atenţia poliţiştilor la un control în trafic. Agresorul era la volan, a trebuit să dea o adresă şi aşa au ajuns carabinierii la piviniţa în care era ţinută captivă românca de 29 de ani. Ea şi cei doi copii au fost preluaţi de serviciile de protecţie socială din Italia. Românca era din Vaslui, dar familia sa locuieşte în Constanţa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-23

TAGURI: romanca, sechestru, italia, viol
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...