2018-12-16 21:59


David Cameron analizează posibilitatea oferirii de asistenţă britanică României pentru răniții în incendiul de la Colectiv

 |  08:05
David Cameron analizează posibilitatea oferirii de asistenţă britanică României pentru răniții în incendiul de la Colectiv

Premierul britanic David Cameron analizează posibilitatea oferirii de asistenţă britanică României, pentru pacienţii răniți în incendiul din Clubul Colectiv, informează Chroniclelive.co.uk, citat de b1.ro.

David Cameron răspunde astfel cererii formulate de deputata conservatoare Anne-Marie Trevelyan care a discutat cu medicul Sarah Pape, care a venit în România pentru ajutarea victimelor.

"Medicul Sarah Pape, unul dintre cei mai mari specialişti britanici în tratarea arsurilor, s-a deplasat luni la Bucureşti pentru ajutarea echipelor medicale care tratează victimele incendiului. Înţeleg că sunt 150 de pacienţi în stare critică şi doar 25 de paturi pentru astfel de cazuri în Bucureşti", a transmis Trevelyan prin Twitter.

Premierul David Cameron a afirmat că examinează posibilitatea oferirii de asistenţă de specialitate pacienţilor răniţi.

"Cred că este corect să fie adus în atenţie acest eveniment tragic petrecut în Bucureşti, iar gândurile noastre sunt alături de victime şi de rudele acestora. Sunt încântat să aflu despre vizita medicului Pape şi despre asistenţa altruistă oferită. Cred că este foarte bună sugestia de a examina posibilitatea oferirii asistenţei de specialitate şi mă voi gândi ce putem face", a precizat David Cameron.

Un număr de 32 de persoane au murit, iar peste 130 sunt spitalizate, în urma incendiului produs din Clubul Colectiv din Capitală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-06

TAGURI: david cameron, analizeaza, ofera, asistenta, britanica, romania, ranit, incendiu, colectiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...