2018-12-15 12:08


Decizia lui TRUMP care ar putea lămuri unul din cele mai mari MISTERE ale secolului 20. Ce informații secrete vor fi declasificate în curând

 |  12:54
Decizia lui TRUMP care ar putea lămuri unul din cele mai mari MISTERE ale secolului 20. Ce informații secrete vor fi declasificate în curând

Preşedintele SUA Donald Trump a anunţat, într-o postare pe Twitter, că va permite declasificarea dosarelor referitoare la asasinarea fostului preşedinte John F. Kennedy. Dosarele JFK ar urma să fie deblocate de Arhivele Naţionale ale SUA în 26 octombrie, însă preşedinte poate decide eventuala amânare, informează News.ro.

"Sub rezerva primirii unor informaţii suplimentare, voi permite, în calitate de preşedinte, deschiderea dosarelor JFK, de mult timp blocate şi clasificate", a scris Trump pe Twitter.

Arhivele Naţionale au făcut deja publică cea mai mare parte a documentelor referitoare la asasinarea sa, dar a mai rămas blocat un ultim lot.

Congresul a decis în 1992 că documentele referitoare la asasinarea lui John F. Kennedy vor fi făcute publice în termen de 25 de ani, dacă preşedintele nu decide că ar putea afecta securitatea naţională.

Arhiva conţine peste 3.000 de documente care nu au fost încă prezentate şi peste 30.000 care au fost deja făcute publice însă într-o variantă cenzurată.

John Fitzgerald Kennedy a fost al 35-lea preşedinte american. JFK a fost împuşcat în 22 noiembrie 1963, la Dallas, Texas, cel considerat vinovat de asasinarea sa fiind Lee Harvey Oswald.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-22

TAGURI: trump, jfk, secret, kennedy, mister
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
23 Oct 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/35726152.https://petitieonline.net/petitie/45826153.Semnați,oameni buni!Capitala are nevoie de tronsonul Piața Iancului Pantelimon al magistralei 5!Bulevardul Basarabia are nevoie de modernizare!
Random imageUltimele stiri


loading...