2019-05-25 08:24


DECIZIE surpriză: Au fost INTERZISE jocurile de noroc și pariurile

 |  17:59
DECIZIE surpriză: Au fost INTERZISE jocurile de noroc și pariurile

Albania a interzis oficial de la 1 ianuarie 2019 jocurile de noroc pentru a bloca o sursă de profit a crimei organizate şi pentru că este cauza unor drame pentru numeroase familii.

În ciuda faptului că este una din cele mai sărace ţare din Europa, Albania are o casă de pariuri la aproximativ 670 de oameni, o proporţie ce depăşeste nu doar ţările vecine, ci chiar şi pe cele occidentale dezvoltate.

Astfel, prin această lege controversată vor fi interzise nu mai puţin de 4.300 de case de pariuri. În plus, legea va interzice pariurile online şi prevede restricţii pentru cazinouri, dintre care unele se găsesc în apropierea şcolilor, arată Newsweek.

Legea prevede şi o excepţie, şi anume păstrearea cazinourilor situate în hoteluri de cinci stele în staţiunile turistice. 

Potrivit unui studiu al Universităţii din Tirana, un parior din patru a încercat cel puţin o dată să se sinucidă, iar 70% dintre aceştia au probleme psihologice. Guvernul albanez a anunţat că vor fi înfiinţate centre pentru ajutorarea foştilor pariori, însă deschiderea lor de la 1 ianuarie pare incertă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-26

TAGURI: albania, jocuri de noroc, pariuri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG