2019-01-21 10:26


DISPOZITIV EXPLOZIBIL, descoperit în apropierea locuinţei din New York a miliardarului George Soros

 |  09:39
DISPOZITIV EXPLOZIBIL, descoperit în apropierea locuinţei din New York a miliardarului George Soros

Un dispozitiv explozibil a fost găsit luni într-o cutie poştală în apropierea casei din New York a miliardarului american de origine ungară George Soros, care a devenit o ţintă a criticilor militanţilor de dreapta în Statele Unite şi în Europa de Est, potrivit ediţiei de luni a publicaţiei The New York Times, care a citat surse ale poliţiei, relatează Reuters, preluată de Agerpres.

Autorităţile au răspuns apelului efectuat în jurul orei 15.45 de la domiciliu din Katonah, New York, în legătură cu găsirea unui pachet suspect, notează publicaţia citată.

"Un angajat al reşedinţei a deschis pachetul şi a descoperit ceea ce părea a fi un dispozitiv explozibil", a menţionat poliţia pentru The New York Times.

Angajatul a dus pachetul într-o zonă împădurită şi a sunat poliţia. O echipă de genişti a sosit şi a detonat dispozitivul, a declarat un oficialul de poliţie. George Soros nu se afla la domiciliu în momentul găsirii pachetului suspect, precizează publicaţia citată.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-23

TAGURI: george soros, soros, new york, dispozitiv explozibil,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALUNELU
23 Oct 2018

Apropo de bombe !! Dacă pică o bombă în grădina lui Soros ce-i ?? bai sau catastrofă??
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
23 Oct 2018

Eu am citit o chestie..si anume ca averea lui Soros deja se imparte intre mostenitori iar el nu a mai fost vazut de mult in public...numele SOROS este vehiculat asa doar pentru impresie pentru ca in realitate SOROS nu mai face nimic sau daca face ceva fac altii in numele lui//chestiile astea cu "bomba la Soros" sunt niste aiureli ieftine....de ce sa pui bombe la unul care de abia mai rasufla Dupa parerea mea multe dintre stirile de tipul "SOROS face aia " sunt manipulari...si nu numai stirile despre SOROS ci si altele ar trebui considerate manipulari
Random imageUltimele stiri

loading...