2018-10-18 14:30


Doi români furau în Copenhaga, pretinzând că sunt poliţişti

 |  15:19
Doi români furau în Copenhaga, pretinzând că sunt poliţişti

Doi bărbaţi de origine română, cu vârste de 36 şi respectiv 52 de ani au fost arestaţi de poliţia din Copenhaga. Cei doi se prezentau drept ofiţeri civili şi foloseau un însemn străin sau fals al poliţiei pentru a convinge turiştii că au încălcat legea şi că trebuie să plătească o amendă în bani lichizi.

Tot ei aveau şi alte variante de a-i jefui pe turişti: le cereau paşapoartele, banii şi cardurile de credit, după care fugeau cu ele cu tot.

Astfel, numeroşi turişti din Copenhaga au fost jefuiţi de 45.000 de coroane daneze, adică 6.000 de euro, bani găsiţi asupra celor doi atunci când au fost arestaţi lângă unul dintre cele mai frecventate obiective turistice daneze, parcul de distracţii Tivoli Gardens. Ei au fost recunoscuţi de un recepţioner de la un hotel din apropiere.Un reprezentant al poliţiei din Copenhaga dau vina şi pe turiştii naivi care nu cunosc regulile din ţară şi se lasă păcăliţi de astfel de hoţi. Poliţia deţine fotografii ale ofiţerilor-escroci realizate cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Cei doi români au fost deja prezentaţi instanţei cu acuzaţia de fraudă şi de uzurparea funcţiei publice, riscând o pedeapsă de până la 18 luni de închisoare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-10

TAGURI: români, hoţi, Copenhaga, carduri, infracţiune
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...