2018-10-20 07:30


Donald Trump pentru tinerii internauți: "Avem mulţi proşti în Statele Unite

 |  21:57
Donald Trump pentru tinerii internauți: "Avem mulţi proşti în Statele Unite

Unul dintre favoriții în cursa pentru președinția SUA, Donald Trump vine cu o inițiativă cel puțin controversată: el propune restricţionarea accesului tinerilor la internet în cadrul modalităţilor de combatere a terorismului islamist, numindu-i "proşti" pe cei care se vor opune iniţiativei.

"Pierdem mulţi oameni din cauza internetului", a declarat Donald Trump, potrivit CNN, în cursul unui discurs cu caracter electoral rostit în Carolina de Sud.

"Trebuie să discutăm cu Bill Gates (n.red. - cofondatorul companiei Microsoft) şi cu alte persoane care înţeleg cu adevărat ce se întâmplă. Trebuie să discutăm cu ei pentru a închide internetul, măcar unele zone ale acestuia", a adăugat Trump, referindu-se în principal la site-uri islamiste şi la reţele online de socializare, scrie Mediafax.

"Unii vor invoca libertatea de exprimare. Sunt proşti. Avem mulţi proşti în Statele Unite", a adăugat controversatul politician conservator.

Candidatul republican a argumentat că numeroşi tineri adoptă atitudini radicale prin utilizarea internetului, amintind că organizaţii teroriste precum reţeaua fundamentalistă sunnită Stat Islamic fac propagandă islamistă pe site-uri de socializare.

În acelaşi discurs, Donald Trump a denunţat "incompetenţa proştilor" care se află în prezent la putere în Statele Unite, cerând, după recentul atac armat din California, despre care autorităţile susţin că ar fi avut caracter terorist, interzicerea accesului musulmanilor pe teritoriul Statelor Unite.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-08

TAGURI: internauti, donald trump, prosti, sua, bill gates
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...