2019-02-21 03:45


DONALD TRUMP şi-a anunţat prima conferinţă de presă ca preşedinte

 |  09:06
DONALD TRUMP şi-a anunţat prima conferinţă de presă ca preşedinte

Preşedintele ales al SUA, DONALD TRUMP, a anunţat, printr-un mesaj pe Twitter, că va organiza prima sa CONFERINŢĂ DE PRESĂ în calitate de şef al statului pe 11 ianuarie, la New York.

"Voi ţine o conferinţă de presă generală, pe 11 ianuarie, în N.Y.C. Vă mulţumesc", a scris DONALD TRUMP, într-un mesaj de pe reţeaua de socializare. De la alegerea sa, pe data de 8 noiembrie 2016, TRUMP a acordat doar câteva interviuri, inclusiv pentru New York Times, dar nu a făcut nici o CONFERINŢĂ DE PRESĂ. El a preferat ă se exprime pe contul sau de Twitter sau prin comunicate de presă. Ultima sa CONFERINŢĂ DE PRESĂ a avut loc în luna iulie 2016.

DONALD TRUMP, care urmează sa preia îndatoririle prezidenţiale pe 20 ianuarie, trebuia să susţină oCONFERINŢA DE PRESĂ pe 15 decembrie anul trecut, însă a anulat-o. mai mult ca sigur din cauza faptului că trebuia să dea detalii cu privire la modul in care are de gând, dacă are de gând, să renunţe, pe timpul guvernării sale, la a gestiona imperiul imobiliar pe care îl deţine pentru a evita orice conflict de interese.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-04

TAGURI: donald trump, conferinta de preaa, sua, presedinte
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...