2019-01-21 06:14


Două rachete trase de avioane israeliene în apropiere de Aeroportul Internaţional din Damasc

 |  09:01
Două rachete trase de avioane israeliene în apropiere de Aeroportul Internaţional din Damasc

Două rachete israeliene au căzut în apropierea Aeroportului Internaţional din Damasc, în Siria, în noaptea de luni spre marţi, potrivit agenţiei siriene de presă Sana, care nu oferă alte precizări, relatează Reuters şi AFP.

Potrivit Observatorului Sirian al Drepturilor Omului (SOHR), sistemul de apărare antiaeriană a armatei siriene nu a reuşit să intercepteze cele două rachete.

”Rachetele israeliene au atins depozite de armament destinat Hezbollah, în apropiere de aeroport”, a declarat directorul SOHR Rami Abdel Rahman.

O explozie a fost auzită la ora locală 1.00 (şi ora României), în apropiere de aeroport, provocată de rachete trase de avioane israeliene dinspre Platoul Golan.

”Acest lucru viza depozite de muniţie şi hangare aparţinând unor miliţii care nu sunt siriene loiale regimului” lui Bashar al-Assad, a precizat SOHR, adăugând că deţine informaţii despre eventuale victime.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-26

TAGURI: rachete, israel, damasc, aeroport,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALENNA ALISON
26 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...