2018-10-19 01:43


După interviul cu El Chapo. Sean Penn își recunoaște eșecul

 |  17:27
După interviul cu El Chapo. Sean Penn își recunoaște eșecul

Actorul american Sean Penn a asigurat că interviul său cu traficantul de droguri mexican, Joaquín 'El Chapo' Guzmán, a eșuat pentru că nu scos la suprafață dezbaterea de fond privind războiul împotriva drogurilor, ceea ce era principala sa intenție, relatează EFE. "Articolul meu a eșuat. Vreau să fiu clar", a declarat Penn pentru programul '60 minutes' al postului CBS care va fi difuzat duminică.

Cunoscutul actor a subliniat că intenția sa era de a angaja o dezbatere privind consumul de droguri precum și efectele războiului lansat de SUA și de alte guverne. În dialogul său publicat de revista Rolling Stone, el 'Chapo' Guzmán a subliniat că "traficul de droguri nu depinde de o singură persoană. Depinde de mulți oameni (...) Dacă nu ar exista consum, nu ar exista nici vânzare".

Revista Rolling Stone a publicat la sfârșitul săptămânii trecute interviul pe care actorul laureat cu două premii Oscar i l-a luat șefului cartelului drogurilor din Sinaloa în octombrie când acesta era căutat de poliție după ce reușise să evadeze din închisoare.

Articolul lui Penn a fost publicat la puțin timp după capturarea lui Guzmán, la 8 ianuarie în localitatea Los Mochis, din statul său natal Sinaloa, și a fost din nou închis în închisoarea de maximă securitate de unde a reușit să fugă de două ori.

De atunci actorul a menținut tăcerea privind circumstanțele întâlnirii sale cu capul drogurilor împreună cu actrița mexicană Kate del Castillo. Sean Penn a ținut să respingă acuzațiile că întrevederea sa cu traficantul ar fi facilitat capturarea acestuia de autoritățile mexicane, cum au sugerat unele voci din Mexic.

El a precizat totodtă că nu se teme pentru viața sa, ținând cont de faptul că ar putea să fi devenit o țintă potențială a temutului cartel din Sinaloa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-18

TAGURI: interviu, el champo, sean pen, esec
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...