2018-12-16 10:28


E OFICIAL! America a aprobat vânzarea de rachete Patriot către România

 |  23:28
E OFICIAL! America a aprobat vânzarea de rachete Patriot către România

Departamentul american de Stat a aprobat o posibilă vânzare de sisteme de rachete de apărare Patriot către România în valoare de 3,9 miliarde de dolari, a anunţat marţi o agenţie a Pentagonului, citată de Reuters.

Contractorii principali ar fi Raytheon Co şi Lockheed Martin Corp, a precizat Defense Security Cooperation Agency, transmite Agerpres.

Statele Unite vor vinde României, ţară membră a NATO, pentru aproape patru miliarde de dolari, sisteme de apărare antirachetă Patriot, au anunţat marţi Pentagonul şi Departamentul de Stat, transmite pe acelaşi subiect şi AFP. Ca pentru fiecare contract comercial de vânzare de arme de către Washington, Departamentul american de Stat este cel care a aprobat "vânzarea posibilă" a unei serii de echipamente de apărare Patriot pentru un buget estimat la 3,9 miliarde dolari, precizează AFP. Ministerul Apărării informează despre aceasta Congresul care poate, în teorie, să se opună în termen de 30 de zile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-11

TAGURI: america, rachete patriot, pentagon
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NORMAL, SUNT DEPASITE !!
12 Iul 2017

Normal ca au aprobat, sunt depasite !! Pentru bananierii din Romanika si pentru un pumn mic de arginti comision vindem ciurucuri fara probleme !! RUSINE !!!
DRACULA PARK
12 Iul 2017

In cazul cu Kim-Jong si amenintarile contra Koreei de Sud,sistemele Patriot sunt inutile contra tirurilor de artilerie Daca cineva trage cu artilerie degeaba ai sistemele respective,mai nou exist alte sisteme mai moderne Faceti la urgenta o intelegere cu rusii sa se interzica toate sistemele de artilerie si daca vor sa ne atace sa ne anunte cu 10zile inainte si sa ne dea in detaliu toate planurile..eventual sa traga cu cornete pline de seminte de floarea soarelui sa se bucure fanii echipei Rapid giulesti Cat ati zis 4miliarde de euro? ieftin ca braga,nici macar cat posetele lui Udrea prin Dubai sa le plateasca din banii de buzunar famiglia Cocos-Pinalti-Microsoft-Ghitza
LEVST.
24 Iul 2017

http://eazi.ro/userfiles/hp/ANDO_a58.JPG Klausul mioritic la piatza de lux": Cu cat dai Patrioatele, bade Donald, ca m-a trimis Carmenella sa cumpar cateva...:_______________---------________...Se vand numai la pachet, impreuna cu Louisana Hot Sauce", iar acesta numai de la 2 GALOANE, in sus...Se incalzesc la foc mic (adica foc cu foc!) si se inghit pe ...nerasuflate
Random imageUltimele stiri


loading...