2019-05-23 11:57


E oficial: nu a murit nici un roman in atacul din Istanbul

 |  17:19
E oficial: nu a murit nici un roman in atacul din Istanbul
G.D.

Ministerul Afacerilor Externe anunţă că nu sunt persoane de cetăţenie română între victimele identificate până în acest moment ale atacului armat din noaptea de Revelion de la Istanbul.

”Conform datelor obţinute până la acest moment, nu există persoane de cetăţenie română printre victimele identificate. Precizăm că procedura de identificare a celorlalte persoane decedate este în curs de desfăşurare. Totodată, menţionăm că oficiul consular nu a primit nicio solicitare de la vreun cetăţean român în legătură cu incidentul din Istanbul”, anunţă Ministerul Afacerilor Externe, citat de news.ro.

Consulatul General al României la Istanbul menţine cazul în atenţie, păstrează legătura cu autorităţile locale şi cu spitalele la care au fost internate victimele, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară, în funcţie de necesităţi.

Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte că cetăţenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la următoarele numere de telefon ale Consulatului General al României la Istanbul (0090) 212 3583541, (0090) 212 3580516, (0090) 212 3583537, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-02
Citeste si:
Inca un atac armat la Istanbul
Atacatorul de la clubul de noapte din Istanbul a fost ucis
Consulatul României la Istanbul verifică dacă între victimele atacului armat comis de Revelion sunt şi cetăţeni români
UPDATE. 39 de morți la Istanbul

TAGURI: romani, istanbul, atac
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG