2019-01-22 01:01


E OFICIAL! Statul Islamic a confirmat MOARTEA califului Abu Bakr al-BAGHDADI

 |  14:41
E OFICIAL! Statul Islamic a confirmat MOARTEA califului Abu Bakr al-BAGHDADI

Gruparea teroristă Statul Islamic a confirmat moartea liderului său, Abu Bakr al-Baghdadi, a transmis marți un portal de știri irakian, citat de agenția Xinhua, informează Agerpres.

''Organizația Daesh (acronimul arab pentru gruparea Statul Islamic - n.r.) a difuzat un comunicat succint prin intermediul mijloacelor sale de informare din orașul Tal Afar (controlat de SI - n.r.) la vest de Mosul, confirmând uciderea liderului său, Al-Baghdadi, fără a oferi și alte detalii'', a relatat pe site-ul său agenția de știri irakiană Al-Sumaria News.

''Daesh a informat în comunicatul său că numele noului calif va fi anunțat curând, cerându-le militanților (SI) să continue cu statornicie în redutele califatului și să nu se răzvrătească'', a relatat Al-Sumaria, care cita o sursă anonimă din provincia Ninive. ''Anunțul a provocat rumoare în rândul susținătorilor organizației'', a continuat Al-Sumaria.

Informația apare la o zi după ce prim-ministrul irakian Haider al-Abadi a declarat oficial eliberarea orașului Mosul din mâinile ISIS, după aproape nouă luni de lupte sângeroase duse de armata irakiană pentru a-i elimina pe militanții extremiști din ultimul lor fief din Irak.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-11

TAGURI: statul islamic, moartea, baghdadi, calif, oficial, confirmat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DRACULA PARK
11 Iul 2017

EXPLICATIE.......liderul ABU-SALAM-DANAM-BAGHDADI si-a schimbat pasaportul cu unul pe numele SIMON ELIOTT si a plecat in vacanta in Caraibe si Costa Rica cu yachtul lui Hodorkhovski si curvele lui Mazare(cele 72de virgine ha ha ha)// Intre timp Hodorkhovski investeste banii AL-QAIDA in fondul de investitii al lui DRAGNEA si cumpara pe nimic toata ROMANIA..nimic nou pe frontul de vest...ROMANIA s-a transformat intr-o republica bananiera complet integrata in AL-QAIDA...AL-DELI-MORMAN.....AL-MAZARE.....AL-UDREA.......AL-BASESCU.......AL-GHITZA.....etcetera
Random imageUltimele stiri

loading...