2019-01-20 18:04


Erdogan îl apără pe Trump: A fi dictator e un lucru bun

 |  22:31
Erdogan îl apără pe Trump: A fi dictator e un lucru bun

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan si-a declarat miercuri sprijinul pentru presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, cu ocazia unei conferinte de presa desfasurate la Istanbul, transmite agentia DPA, citata de Agerpres.

"In opinia mea, a fi numit dictator este un lucru bun", a spus Erdogan.Donald Trump a fost calificat dictator in mai multe randuri in timpul protestelor desfasurate in Europa si in SUA dupa victoria miliardarului republican in alegerile prezidentiale din 8 noiembrie.Seful statului turc a mai acuzat Uniunea Europeana ca nu respecta rezultatul scrutinului prezidential din Statele Unite. "Nu este asta democratie? Nu despre alegeri este vorba in democratie? A existat un castigator al acestor alegeri si el este Trump. Respectati acest lucru!", a afirmat Recep Tayyip Erdogan.Criticii l-au acuzat pe Donald Trump de islamofobie, dar Erdogan a mentionat ca acest lucru nu este important si ca adesea politicienii isi schimba opiniile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-23

TAGURI: erdogan, trump, dictator, istanbul
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
24 Noi 2016

CA DE OBICEI PRESA BAGA CUVINTE IN GURA OAMENLOR.........TRUMP NU ESTE "ISLAMOFOB"......DAR ESTE CONTRA TERORISMULUI ISLAMIC DE TIP NEANDERTHAL-SAUDIT>>>>>>ADICA VARIANTA IDIOATA DE TIP NEANDERTHAL-WAHHABIT A ISLAMULUI CARE A CREAT TERORISMUL CA SI IDEOLOGIE POLITICO-RELIGIOASA>>>NU ARE NIMENI NIMIC CU ISLAMUL CLASIC PASNIC.....TRUMP NU E CONTRA ISLAMULUI CI CONTRA TERORISMULUI.....SI O SA VEDETI CE CURATENIE SE VA FACE PRINTRE CEI CARE AU CREAT SI FINANTAT PORCARIA NUMITA "STATUL ISLAMIC".......VA FI ARMAGEDDON PRINTRE BANCHERII SI POLITICIENII MAFIOTI......CEI CARE AU AVUT DE-A FACE CU TRAFICUL DE ARME SI ALTE PORCARII TERORISTE VOR INFUNDA PUSCARIILE...PE TOT TERITORIUL CONTROLAT DE NATO VOR FI VANATI FARA MILA
Random imageUltimele stiri

loading...