2018-12-14 18:08


Erdogan, pregătit să demisioneze dacă se confirmă cumpărarea de petrol de către Turcia de la Statul Islamic

 |  22:25
Erdogan, pregătit să demisioneze dacă se confirmă cumpărarea de petrol de către Turcia de la Statul Islamic

Recep Tayyip Erdogan a declarat că este pregătit să demisioneze dacă se va confirma afirmaţia privind cumpărarea de petrol de către Turcia de la Statul Islamic, potrivit tass.ru.

"Vă spun sincer: dacă aceste fapte vor fi confirmate, voi pleca din funcţie. Dar în acelaşi timp îl întreb pe domnul Vladimir Putin, el va rămâne?" - a declarat Erdogan, la Paris, răspunzând la afirmaţia conducerii ruse privind implicarea Turciei în contrabanda cu petrol din zonele controlate de Statul Islamic şi alimentarea financiară a teroriştilor.Președintele rus, Vladimir Putin, a declarat anterior, luni seară, că Ankara a decis să doboare avionul rusesc pentru că a dorit să protejeze petrolul pe care ISIS îl furnizează Turciei”Avem toate motivele să credem că decizia de a lovi avionul nostru a fost dictată din dorința de a proteja rutele pe care ISIS livrează petrol către Turcia”, a declarat Vladimir Putin în cadrul unei conferințe de presă organizate cu ocazia Conferinţei ONU pe tema climei de la Paris, relatează BBC. El a calificat gestul Turciei drept o greșeală imensă. La rândul său, Turcia a precizat că nu-și va cere scuze pentru doborârea bombardierului rus, spunând că nu a făcut decât să-și apere frontierele. De asemenea, Ankara a negat orice fel de legături cu organizația teroristă ISIS.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-01

TAGURI: Erdogan, demisie, confirmare, cumparare, petrol, Stat Islamic
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
01 Dec 2015

'pregătit să demisioneze dacă se va confirma afirmaţia privind cumpărarea de petrol' Este suficient sa-l intrebe, intre 4 ochi, pe fi-su!
CONSTIINTA STRICATA
01 Dec 2015

Turc curat cinstit . Dar avioanele erau pe pozitie de tragere . Se vedea insemnele Rusesti pe avion . Nu va mai rabda pamintul cit a-ti furat si tilharit popoarele , in 700 ani de existenta , tilharilor .
Random imageUltimele stiri


loading...