2018-11-15 04:09


EȘEC: România PIERDE Agenția Europeană a Medicamentului

 |  19:16
EȘEC: România PIERDE Agenția Europeană a Medicamentului

România a pierdut cursa pentru găzduirea unei agenţii europene după Brexit. Era vorba despre Agenţia Europeană a Medicamentului, pentru care se lupta Bucureşti. A devenit însă clar că această instituţie va fi mutată în alt oraş european.

Milano și Amsterdam au intrat în cea de-a doua rundă.

Cele mai multe voturi, 25, le-a obținut orașul italian Milano. Alte două metropole europene, Amsterdam și Copenhaga, au câte 20 de voturi. Acestea sunt metropolele care rămân în cursă.

Mai multe agenţii europene se vor muta de la Londra din cauza Brexitului. Votul are loc la Bruxelles și mai mulți diplomaţi îl compară amuzaţi cu un imprevizibil concurs Eurovision.

În total 19 oraşe au fost propuse să găzduiască Agenţia medicamentului şi cei 900 de angajaţi ai acesteia, însărcinată să evalueze şi să supervizeze medicamentele. Amsterdamul, Bonnul, Barcelona, Bratislava, Helsinki, Milano, Lille sau Bucureştiul se află printre pretendenţi.

Autoritatea bancară europeană își va muta de asemenea sediul. Opt candidaţi, între care Frankfurt, Paris şi Luxemburg, vor să o primească cu cei aproximativ 170 de angajaţi ai ei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-20

TAGURI: esec, romania, agentia europeana a medicamentului, bucuresti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
20 Noi 2017

 Cum -rational judecat- era de asteptat...(vezi comentariul de la Iohanis bate obrazul guvernului, de la Bruxelles): 29 Apr 2017 hahalera Sighiilor este precum in "rade ciobul de oala sparta", adica el cere altora sa-si faca temele, in timp ce el este corigent la toate materiile, ba dupa cum spuneau chiar nemtii, este repetent, adica DILETANT, asta este evident la prima vedere, insa individul nu este doar total incompetent mental, este si criminal, el a avut de sute de ori ocazia 'sa-si faca temele"(insa lui ii plac temenele), ultima oara, f. recent, la faza cu OUG 13, el AVEA DATORIA sa dizolve parlamentul, si -ulterior- prin decret presidential, organizarea imediata a alegerilor, insa pentru un parlament cu max. O SUTA MEMBRI, o singura camera, cu excluderea oricarui actual sau fost membru, cu excluderea a oricui care are probleme penale si cu impunerea unei reale reprezentari a populatiei, adica 50% SA FIE FEMEI, si peste 50% din parlamentari sa fie -efectiv- din mediul rural, si nu doar ca si-au schmbat buletinul 6 luni in urma, ci persoane care s-au nascut, crescut si activat in mediul respectiv...Alaturi de acestea mai puteau fi rezolvate si alte probleme, trimiterea in judecata a miilor de delapidatori din conducerile tarii, recuperarea sutelor de miliarde euro furate, etc., etc., si astfel Romania ar fi iesit din mocirla actuala-si perpetua-, insa acest individ fiind unul de al lor(adica el insusi bandit si escroc si -mai ales- un antiroman mascat in roman), lasa lucrurile sa mearga la fel, insasi aceasta mostra de lasitate vorbeste despre "valoarea" sa, se duce la Brusseles sa bata obrazul propriului guvern, pentru a arata stapanilor ca este si el tare in clont, insa jocurile sunt facute, mai degraba si aceasta agentie va fi relocata(daca va fi) in Germania, Franta sau Austria, giohanala Sibiului doar mimeaza interesul Romaniei, insa e(si ciolosvek, et comp.)l este sluga bine platita a celor enumerati...
ARDELEANUL
21 Noi 2017

Romania n-a pierdut nimic, pentru- ca nu era in carti. Occidentalii fac regulile, ei fac si jocurile. Totul pentru ei, nimic pentru est.
GOGU-GAGU
21 Noi 2017

Esti plin/a de haz, bre "e.s", prin titlul "Romania a pierdut ..." . Romania NU a pierdut nimic, avand in vedere ca nu putea conta pe a castiga ceva ... Doar in stupid, cretin etc, putea crede (serios) in vreo sansa de castig ! Asa ca mai lasa-te de bancuri, bankurosule !
Random imageUltimele stiri


loading...