2018-11-16 13:55


Evacuări pe o platformă de gaz din Golful Mexic după izbucnirea unui incendiu

 |  11:35
Evacuări pe o platformă de gaz din Golful Mexic după izbucnirea unui incendiu

Personalul unei platforme de gaz natural din Golful Mexic a intrat marţi în panică. Patruzeci şi patru de muncitori au fost evacuaţi după o erupţie de gaze în timp ce instalaţia a fost cuprinsă de incendiu.

Muncitorii de pe Hercules 265 au intrat în panică în momentul în care au descoperit în mod neaşteptat un buzunar de gaze, scrie Mediafax. Paza de coastă americană a anunţat că platforma a luat foc.

O purtătoare de cuvânt a Biroului pentru siguranţa şi protecţia mediului a declarat că nu este clar ce anume a declanşat incendiul, iar autorităţile americane au demarat o anchetă pentru a evalua potenţialele riscuri. De asemenea, specialiştii din domeniul industrial au venit la faţa locului pentru a găsi o modalitate de a controla incendiul.

Instalaţia este închiriată de Walter Oil & Gas Corporation, cu sediul în Houston, şi se află la la aproximativ 96 de kilometri sud-vest de Grand Isle, Louisiana. În urma incidentului, niciun muncitor a fost rănit şi nici nu au avut loc scurgeri de petrol.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-24

TAGURI: muncitori, gaze, platformă, Golful Mexic, panică, incendiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...