2018-12-12 14:09


EXIT-POLL. Conservatorii lui David Cameron sunt primii în sondajele scrutinului din Marea Britanie

 |  08:15
EXIT-POLL. Conservatorii lui David Cameron sunt primii în sondajele scrutinului din Marea Britanie
Florentin Dincă

Partidul Conservator al premierului David Cameron se află pe primul loc în scrutinul din Marea Britanie. Formațiunea politică a lui Cameron este urmată de Partidul Laburist, conform primelor exit-poll-uri, relatează BBC News Online.

Partidul Conservator este creditat cu 316 locuri în Parlamentul de 650 de locuri, iar Partidul Laburist, condus de Ed Miliband, ar obţine 239 de locuri. Conservatorii nu au reuşit să obţină majoritatea de 326 de locuri, însă, dacă acest rezultat va fi confirmat, David Cameron ar urma să efectueze un al doilea mandat la conducerea Guvernului britanic.

Partidului Naţional Scoţian (SNP) se clasează pe locul al treilea, cu 58 locuri în Parlamentul britanic, urmat de Partidul Liberal-Democrat, cu 10 locuri. Plaid Cymru, partidul naţionalist din Ţara Galilor, ar urma să obţină patru mandate, iar Partidul Verde şi Partidul Independenţei Regatului Unit (Ukip) câte două.

Cele peste 50.000 de secţii de votare au fost deschise de la ora locală 7.00 (9.00, ora României) până ora locală 22.00 (24.00, ora României). Pentru cele 650 de mandate de la Westminster s-au înregistrat la vot aproximativ 50 de milioane de personae, informează Mediafax. În cadrul alegerilor generale, englezii au mai fost invitaţi să aleagă peste 9.000 de consilieri locali, în cadrul a 279 de autorităţi locale.

Rezultatele finale ale scrutinului din Marea Britanie sunt aşteptate vineri după-amiaza.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-08

TAGURI: marea, britanie, scrutin, alegeri, david, cameron, partid, conservator, laburist
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIANA
08 Mai 2015

Veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru, pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: mariana.mitru@gmail.com
Random imageUltimele stiri


loading...