2018-10-17 21:22


Fenomen meteo EXTREM în Turcia. Cel puţin 38 de persoane RĂNITE

 |  13:05
Fenomen meteo EXTREM în Turcia. Cel puţin 38 de persoane RĂNITE

Cel puțin 38 de persoane au fost rănite în urma unei tornade care s-a produs luni seară în provincia Antalya,în sudul Turciei, scrie Agerpres.

Tornada, formată pe mare, și-a schimbat brusc direcția de deplasare și s-a îndreptat rapid spre uscat, unde a distrus culturi agricole și numeroși copaci, în special în regiunile aflate în apropiere de coastele Mării Negre. Numeroase sere, locuințe și automobile au fost distruse. Liniile de electricitate au fost întrerupte, provocând astfel întreruperi ale furnizării de curent electric care au durat mai multe ore. Grindină de mărimea unor nuci a fost raportată în mai anumite regiuni, unde a distrus culturi agricole și acoperișuri ale unor sere.

Mai multe districte din provincia Antalya, inclusiv Finike, Kumluca, Demre, Kas și Kemer, au fost sever afectate de furtună. În alte zone au fost raportate și incendii. Provincia Antalya reprezintă o importantă regiune agricolă a Turciei, unde se află unii dintre cei mai importanți producători de fructe și legume din această țară.

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-14

TAGURI: tornada, turcia, persoane ranite
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GEO
15 Noi 2017

Cand o sa învățați sa va documentati inainte de a scrie o stire.... Marea Neagra si Antalya...... halal jurnalisti avem
Random imageUltimele stiri


loading...