2018-11-20 23:48


Fetiță de 6 ani, urmărită penal

 |  22:44
Fetiță de 6 ani, urmărită penal

O fetita de 6 ani este urmarită penal in Austria, dupa ce a provocat un accident la schi, în urma căruia o femeie a fost grav rănita și cere daune materiale de 38.000 de euro.

Femeia i-a cerut in instanta suma de bani fetitei, joi, in cadrul unui proces civil din Austria, apreciind ca aceasta este responsabila pentru accidentul sau, scrie Ziare.com.

Copii de sub 14 ani nu pot fi urmariti penal, in principiu, sub legea austriaca, cu exceptia situatiei in care se considera ca au discernamant si daca sunt acoperiti de o asigurare, doua conditii pe care tribunalul din Feldkirch, vestul tarii, le-a considerat intrunite in acest caz.

Accidentul a avut loc in statiunea montana Hochhaderich, la granita cu Germania, cand fetita a efectuat un viraj pe o partie pe care femeia ranita cobora rapid. O comisie de experti a stabilit insa ca ambele sunt vinovate in egala masura pentru acest accident.

Procesul urmeaza sa aiba loc la inceputul anului 2016, dupa ce reclamanta i-a atacat initial fara succes pe tatal fetitei si pe instructorul de schi al micutei, indreptandu-si apoi demersul chiar catre copila de 6 ani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-17

TAGURI: fetita, austria, accident ski
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...