2018-10-24 08:30


Fidesz: Politica liderilor UE încurajează imigrația ilegală

 |  10:02
Fidesz: Politica liderilor UE încurajează imigrația ilegală

Partidul Fidesz, al premierul ungar Viktor Orban, a precizat, că politica liderilor UE încurajează imigrația ilegală. Formaţiunea susţine că liderii Uniunii sunt responsabili pentru tragedia produsă joi în Austria, când 71 de imigranţi au fost găsiți morți într-o autoutilitară, informează agenția EFE, citată de b1.ro.

”Am ajuns în punctul în care oameni trebuie să moară din cauza politicii iresponsabile a Bruxelles-ului. Valul de imigrație ilegală amenință întreaga Europă cu o explozie”, iar politicile europene ”iresponsabile încurajează imigranții să lase totul în urmă pentru promisiunea unei vieți mai bune”, se arată într-o declarație difuzată vineri de grupul parlamentar Fidesz din Parlamentul de la Budapesta.

Membrii Fidesz susţin că ”țările din Europa Centrală și de Est, care abia au ieșit din criza economică, nu își pot permite să cadă victime politicilor greșite ale Bruxelles-ului”, motiv pentru care cer Parlamentului de la Budapesta să ceară liderilor europeni să ia măsuri pentru a proteja continentul european și cetățenii europeni.

Cetățenii ”Ungariei nu pot permite imigranților ilegali să le amenințe locurile de muncă și siguranța socială”, a completat Fidesz. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-29

TAGURI: fidesz, politica, lider, ue, incurajeaza, imigratie, ilegala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...