2019-01-21 11:41


Fostul director CIA susţine că Donald Trump a colaborat cu Rusia

 |  16:07
Fostul director CIA susţine că Donald Trump a colaborat cu Rusia

John Brennan, fost director CIA, a afirmat că preşedintele american Donald Trump i-a retras accesul la secretul de apărare pentru a-i intimida pe detractorii săi şi pentru a înăbuşi o anchetă asupra legăturilor sale cu Rusia, informează AFP, potrivit Agerpres.

Într-un editorial virulent publicat joi în New York Times, John Brennan a declarat că această decizie, anunţată în ajun de Casa Albă, este politică.

"În mod clar, Donald Trump vrea cu orice preţ să se protejeze şi să protejeze persoane apropiate lui", a spus Brennan , care vede în această măsură o "tentativă de a face să tacă, trezindu-le teamă, pe alţii care îndrăznesc să-l provoace".

Ex-înalt responsabil, care a fost până în ianuarie 2017 gardianul secretelor SUA, a respins asigurările lui Trump, potrivit cărora echipa sa de campanie nu a lucrat cu Rusia pentru a câştiga alegerile prezidenţiale în 2016.

"Dacă Trump pretinde că nu a existat o complicitate este pentru a scurta, nu contează ce", a spus el.

"Singurele întrebări care rămân sunt cele de a şti dacă complicitatea care a avut loc este un complot susceptibil de a constitui o crimă, dacă a existat o interferenţă în justiţie pentru a acoperi o complicitate sau un complot şi câţi membri ai 'SARL Trump' au încercat să escrocheze guvernul prin spălare de bani şi ascunzând manevre financiare care duceau spre buzunarele lor", a adăugat el.

Cuvintele lui Brennan sunt de o virulenţă fără precedent, chiar dacă numeroşi responsabili, între care şi el l-au criticat pe preşedinte după accederea sa la putere.

Procurorul special Robert Mueller anchetează asupra ingerinţei ruse în alegerile prezidenţiale din 2016 şi asupra unei posibile complicităţi între Moscova şi echipa de campanie a lui Donald Trump.

"În prezent, mai mult ca niciodată este de cea mai mare importanţă ca procurorul Robert Mueller şi echipa sa de anchetatori să-şi poată termina munca fără interferenţe - din partea lui Trump sau a oricui altcuiva - cu scopul ca americanii să obţină răspunsurile pe care le merită", a conchis John Brennan.

Într-un interviu acordat Wall Street Journal miercuri, Trump a recunoscut că decizia sa cu privire la retragerea accesului la secretul de apărare pentru Brennan este legată de ancheta privind ingerinţa Rusiei în alegeri.

"Eu numesc asta drept o vânătoare de vrăjitoare trucată, este o farsă", a spus preşedintele, referindu-se la anchetă. "Cred deci că este ceva care trebuia făcut", a adăugat el.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-17

TAGURI: cia, director cia, trump, rusia,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MI SE PARE NORMAL...
17 Aug 2018

Sunt dușmani doar la ARĂTARE...pentru proști! În rest...JOCURILE-S FĂCUTE! Se joacă ăștia cu noi, de n-au treabă! LUMEA-I PROASTĂ! ÎI PLACE SĂ FIE MINȚITĂ, MANIPULATĂ ȘI FUTUTĂ!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
17 Aug 2018

ASTA ERA IN MARI AFACERI CU OLEG DERIPASKA OLIGARHUL ALUMINIULUI PRIETEN CU PUTIN...RELATIE VECHE DIN VREMEA CLINTON-ELTIN.......ADUCEAU DROGURI DIN AFGHANISTAN SI LE DESCARCAU PE AEROPORTUL MENA-ARKANSAS UNDE ERA CLINTON MARE BOSS......OSAMA BIN LADEN ERA TOVARASUL LOR DE AFACERI CU DROGURI.....MANANCA NUMAI CACAT SECURISTII ASTIA....MERITA SA TE PISI IN GURA LOR SPURCATA
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
17 Aug 2018

john brennan este fan CLINTON....dar e cam tarziu pentru el..a expirat mandatul Obama
HORUS
17 Aug 2018

Din 100 de oligarhi(Lista Dep de Stat SUA) rusi,daca sunt 2-3 crestini si 2-3 musulmani,restul sunt khazari ca majoritatea zdrobitoare a miliardarilor americani!Unii sunt si rude aia din Rusia cu aia din SUA!Deci tot scandalul e un circ imens pentru dobitocul de alegator american sau rus!Iar in Afganistan ,unde americanii iau batute permanent ,dupa 18 ani de razboi,de fapt ,,SUA intretine cea mai mare fabrica de droguri din lume! anume Afganistanul,de unde ies castiguri uriase !Talibanii au distrus o data cultura macului,o vor distruge si a doua oara ...
HEHEHE...
17 Aug 2018

Foarte tare, Horus! AȘA E!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Aug 2018

pai eu ce dracu spuneam-Talibanii dadeau droguri si primeau arme americane....la fel si in scandalul iRAN-CONTRA...nimic nou sub soare,totul e vechi de pe vremea lui Ronald Reagan....Oligarhii rusii si MAFIA CIA sunt mana in mana la trafic de arme si droguri.....vezi OLEG DERIPASKA si JOHN BRENNAN..........BILL CLINToN si BORIS ELTIN...La mafiotii astia MIHAIL GORBACIOV le-a dat denumirea de MAFIA GLOBALA.....si a avut mare dreptate......cel mai destept si corect sef din Rusia a fost Gorbaciov,de aia a primit premiul NOBEL pentru pace
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Aug 2018

daca mai tineti minte scandalul cu UDREA-TARICEANU pentru SPAGA DE MILIOANE DE EURO PENTRU BASESCU DE LA OLIGARHII ALUMINIULUI care ulterior au fost arestati pentru TRADARE SI SPIONAJ si au fugit in ELVETIA...de fapt TRADARE SI SPIONAJ FACEA BASESCU,VALCOV toti erau slugile lui OLEG DERIPASKA,iar OLEG DERIPASKA facea trafic de arme cu VIKTOR BOUT si BASESCU prin AFRICA.....si din cauza asta a fost asasinat ambasadorul american CHRIS STEVENS la BENGHAZI...ca a descoperit rachetele STINGER pe care mafiotii le vindeau in LIBIA pentru AL-QAIDA ca sa doboare avioanele de pasageri cu ele
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Aug 2018

Romania a avut la putere un REGIM TERORISTO-MAFIOT in perioada lui BASESCU..si chiar si dupa el REGIMUL TERORISTO-MAFIOT s-a reorganizat sub comanda lui DRAGNEA-VALCOV care au fugit la PSD
18 AUGUST 2018 PUTIN LA NUNTA
18 Aug 2018

FOARTE BINE FACE DOAR NU A COLABORA CU NAZISTII UITE PUTIN AZI DUPA INTALNIREA DIN GARMANIA CU MERKEL MERGE LA NUNTA DA LA NUNTA ATI CITIT BINE BOILOR... SE MARITA MINISTRA DE EXTERNE A AUSTRIEI frau KNEISSL IAR EL A ONORAT INVITATIA SI A ADUS SI UN GRUP DE DANSATORI SI LAUTARI RUSI CARE VOR INTERPRETA MUZICA SI DANSURI CAZACE. NU CA VOI TAMPITILOR CARE VEDETI NUMAI AMERICANI O SA VA IASA PE OCHI VOUA PROSTERNAREA VOASTRA IN FATA CRIMINALILOR DE PESTE OCEAN
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
19 Aug 2018

si uite ce declara agentul MI5 JOHN HOPKINS care se ocupa cu asasinate la comanda pentru REGINA de la BUCKINGHAM PALACE.....am asasinat tot felul de persoane la comanda reginei,inclusiv pe printesa DIANA in PARIS...toate asasinatele pe care le faceam trebuiau sa para tot felul de accidente,de masina ,de avion,etcetera>>>>PARTENERII CU CARE LUCRAM IN EUROPA ERAU OLIGARHII RUSI CU CARE MAREA BRITANIE AVEA AFACERI......ACESTIA FUSESERA INOBILATI DE REGINA SI FACUTI CAVALERI Ai CoRoANEi.....toti cei care deranjau coroana britanica erau asasinati,adica JURNALiSTI,POLITICIENI,PERSOANE DE INFLUENTA DIN AFACERILE RIVALE etcetera..............INTREBARE....PUTEM SA ADAUGAM PE LISTA CU VICTIME SI PRESEDINTI DE STAT?????????
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
19 Aug 2018

si alta intrebare pentru parchetul militar din ROMANIA-oare OMUL DE LEGATURA al retelei HOPKINS din ROMANIA adica nimeni altul decat MUGUR ISARESCU(SECURIST DIE).......CATE ASASINATE POLITICE LA COMANDA A FACUT ? si ce legatura are bancherul ISARESCU cu reteaua HOPKINS?
Random imageUltimele stiri

loading...