2018-12-10 17:25


Fostul premier al Moldovei a intrat in greva foamei

 |  18:41
Fostul premier al Moldovei  a intrat in greva foamei

Fostul premier al Republicii Moldova, Vlad Filat, reținut la 15 octombrie pentru corupție, a intrat de luni în greva foamei, nemulțumit de tratamentul la care este supus în penitenciarul din Chișinău unde este încarcerat, informează MOLDPRES, citând anunțul făcut de avocații fostului premier al Republicii Moldova, printr-un comunicat de presă, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, autoritățile au încercat constant să limiteze contactul deputatului cu publicul, iar în cadrul ultimelor întâlniri cu avocații, el s-a plâns de faptul că împotriva sa sunt întreprinse în mod constant acțiuni de intimidare, inclusiv prin intermediul deținuților din penitenciar.

Vlad Filat consideră că scopul respectivelor acțiuni ilegale din partea autorităților statului nu este altul decât demoralizarea sa, se arată în comunicat.

Vlad Filat, lider al Partidului Liberal Democrat, a fost reținut la 15 octombrie de către ofițerii Centrului Național Anticorupție după ce, la solicitarea procurorului general, parlamentul i-a ridicat imunitatea parlamentară. Ulterior, mandatul de arest preventiv a fost prelungit până la 14 decembrie.

Vlad Filat este cercetat penal pentru corupție și implicare directă în fraudele din sistemul bancar al Republicii Moldova, riscând până la 15 ani de închisoare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-30

TAGURI: Vlad, Filat, greva foamei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MOLDOVENII DE PESTE PRUT,
30 Noi 2015

sunt într-o situație grea și din păcate Guv.Ro.nu s-a ținut de cuvânt, fiindcă inițial le promisese ajutor financiar - lucru uitat brusc de dulapul de la Cotroceni...în schimb, nu uită el și-al său guvern (Cioloș-Soroș) să primească imigranți, nu și români de dincolo de Prut!
Random imageUltimele stiri


loading...