2018-07-18 00:03


Fostul profesor al lui Barak Obama le cere alegătorilor sa nu-l voteze. VEZI VIDEO!

 |  14:27
Fostul profesor al lui Barak Obama le cere alegătorilor sa nu-l voteze. VEZI VIDEO!

Un fost profesor al lui Barack Obama s-a întors împotriva fostului său student şi i-a îndemnat în mod public pe alegătorii americani să nu îl mai voteze în noiembrie.

Robert Unger a postat un clip pe YouTube în care şi-a detaliat motivele pentru care consideră că liderul de la Casa Albă nu mai merită un al doilea mandat în fruntea Statelor Unite ale Americii, scrie luni Daily Mail.

'Preşedintele Obama trebuie învins în următoarele alegeri. El nu a reuşit să avanseze cauza progresistă în Statele Unite ale Americii', a opinat Robert Unger, un proeminent politician brazilian, profesor de drept la Harvard din 1976 şi unul dintre consilierii lui Obama în 2008.

Academicianul în vârstă de 65 de ani a menţinut un contact constant cu Obama în timpul campaniei electorale trecute, dar după aceea a ajuns la concluzia că nu mai putea fi de acord cu deciziile preşedintelui. Lista nemulţumirilor sale legate de fostul senator de Illinoiseste una lungă şi poate fi consultată în materialul intitulat 'Beyond Obama' /Dincolo de Obama/.

Robert Unger este un politician renumit în Brazilia nativă. El a candidat în două reprize pentru preşedinţia ţării sale şi a deţinut funcţia de ministru al afacerilor strategice. Este de asemenea un autor respectat, publicând zeci de cărţi pe teme economice, filosofice şi politice. Unger predă la prestigioasa Universitate Harvard din 1976, iar Obama i-a fost student la cursurile de Jurisprudenţă şi Reinventarea Democraţiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-01-03

TAGURI: Barack Obama, Robert Unger, alegeri

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova