2018-12-10 15:12


Francois Hollande vrea intensificarea raidurilor împotriva grupării Stat Islamic în Siria şi Irak

 |  10:20
Francois Hollande vrea intensificarea raidurilor împotriva grupării Stat Islamic în Siria şi Irak

Preşedintele francez, Francois Hollande, a ordonat intensificarea raidurilor împotriva grupării Stat Islamic în Siria, dar şi în Irak, a anunţat joi seara Palatul Elysee, într-un comunicat de presă citat de AFP în pagina electronică, transmite Mediafax.

"Francois Hollande a dat instrucţiunile necesare intensificării operaţiunilor militare în curs pentru a lupta împotriva SI în Siria, dar şi în Irak", a precizat preşedinţia franceză, în comunicatul transmis la finalul Consiliului de apărare.

Acest Consiliu a avut ca scop să "facă bilanţul operaţiunilor menite să ducă la capturarea celor responsabili de atentatele de la 13 noiembrie de la Paris şi a complicilor lor".

"Consiliul a examinat toate măsurile menite să consolideze protecţia concetăţenilor noştri, pe teritoriul nostru", a adăugat preşedinţia.

Sursa citată a mai precizat că au fost evocate "modalităţile de a trata diplomatic situaţia din Siria, în special vizitele preşedintelui Republicii la Washington (pe 24 noiembrie) şi la Moscova (pe 26), precum şi propunerea unei rezoluţii a Consiliului de Securitate al ONU". 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-20

TAGURI: francois hollande, intensifica, raiduri, grupare, stat, islamic, siria, irak
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BALACEALA EUROPENA
20 Noi 2015

Tu si cu Angelica iubareti moluste , acum doua luni va pupati pe dinti . Ati distrus Europa si lumea .
Random imageUltimele stiri


loading...