2018-11-17 05:02


Franţa: În urma accidentului feroviar, 14 persoane sunt încă spitalizate

 |  15:07
Franţa: În urma accidentului feroviar, 14 persoane sunt încă spitalizate

Paisprezece persoane erau în continuare spitalizate duminică dimineaţa în Franţa, după deraierea unui tren, vineri după-amiaza, la Brétigny-sur-Orge, în apropiere de Paris, relatează AFP.

Prognosticul pentru doi dintre răniţi este în continuare rezervat, a declarat pentru AFP prefectul departamentului Essonne, Michel Fuzeau.

"Paisprezece răniţi sunt încă în spital. Pentru şase din aceste persoane este prevăzută o spitalizare pe termen lung ", a declarat prefectul.

După cum aminteşte AFP, deraierea unui tren de călători pe ruta Paris - Limoges (centrul Franţei), petrecută vineri după amiază la staţia Brétigny-sur-Orge, s-a soldat cu moartea a şase persoane.

Ministrul francez al transporturilor, Frédéric Cuvillier, a subliniat sâmbătă citat de postul de radio RTL că nu a fost vorba de o 'problemă umană' şi a precizat că locomotiva şi vagoanele 'erau cu toate verificările la zi', adăugând totuşi că 'materialul rulant are o vechime de 30 de ani'. Compania naţională feroviară SNCF a precizat că în tren se aflau circa 365 de pasageri, transmite Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-14
Citeste si:
UPDATE. Tren de pasageri deraiat în apropiere de Paris. 6 persoane și-au pierdut viața, iar 30 au fost rănite, în urma bilanțului provizoriu

TAGURI: franta, tren, raniti, spital
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...