2019-03-25 12:51


George Maior: România poate juca rolul de partener al SUA

 |  07:03
George Maior: România poate juca rolul de partener al SUA

Ambasadorul George Maior a afirmat, joi, că anunțul SUA privind alocarea suplimentară de resurse pentru contracararea amenințărilor din Est este o veste bună pentru România. Acesta a ţinut să precizeze că ţara noastră poate juca rolul de partener al SUA în asigurarea descurajării provocărilor, informează un comunicat de presă al Ambasadei României în SUA.

George Maior a mai spus că "amenințările geopolitice clasice se îmbină cu cele noi, asimetrice, iar la summit-ul NATO de la Varșovia va trebui să se găsească un echilibru în gestionarea celor două".

„Marea Neagră ar trebui analizată din perspectiva faptului că este o zonă de contact între diverse forțe care au generat tensiuni în trecut, o zonă de demarcație geopolitică de maximă importanță și sensibilitate. Din această perspectivă, anunțul SUA privind alocarea suplimentară de resurse pentru contracararea amenințărilor din Est este o veste bună pentru România. Țara noastră poate juca rolul de partener al SUA în asigurarea descurajării provocărilor", a completat ambasadorul României în SUA, George Maior.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-05

TAGURI: george maior, romania, joaca, rol, partener, sua
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DARIUS
05 Feb 2016

Alo dle maior cum partener sua can ei ne trateaza ca pe niste nimeni simne umilesc cu vize.problema vizelor ptr.romania ar putea fi rezolvata intr-o saptamana daca s-ar dori.au murit romani tineri in afganistat de exemplu si astia ne trateaza ca pe niste somalezi?este ca si cum ai zice ca ai un prieten dar tu l-ai tine numai in suturi si daca vine pe la tine l-ai tine la usa nu l-ai lasa in casa.
CARACATITA DIPLOMATIEI
05 Feb 2016

Basinosule , linge blide , sa pisat Udrea pe voi . A predat arhiva sri direct in mapa la licurici . Fac talente ca sint corecti si la pupat in fund Licurici pe Borcea , ia dat si afaceri , case la ei . La facut pierdut pe Walter - Busca la Arabi . Bani sa iasa .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...