2018-12-11 09:20


Germania: Gruparea Statul Islamic nu se folosește de fluxul de refugiați pentru a ajunge în Europa

 |  08:47
Germania: Gruparea Statul Islamic nu se folosește de fluxul de refugiați pentru a ajunge în Europa

Ministrul german al Apărării, Ursula von der Leyen, a declarat că gruparea jihadistă Statul Islamic nu se folosește de fluxul de refugiați pentru a ajunge în Europa, în condiţiile în care există pericole pe rutele migranților, potrivit AFP, citat de Agerpres.

„Terorismul este organizat într-o asemenea manieră încât nu se expune riscurilor existente pe rutele anevoioase ale refugiaților, care includ traversarea mării, cu riscuri mortale. Iată de ce fac un apel la reținere față de amestecarea noțiunilor de terorism și refugiați', a afirmat Ursula von der Leyen, în cadrul unei conferinţe de presă.

Ministrul de interne german Thomas de Maiziere avertizase anterior în legătură cu pericolul stabilirii unei 'legături premature' între atacurile teroriste și criza refugiaților în Europa.

'Acești refugiați au fugit din fața terorii barbare și au venit în regiunea noastră pentru că vor să scape de organizația Statul Islamic, dar și pentru că au fost reprimați într-o manieră incredibilă de Bashar al-Assad', a susţinut ministrul Ursula von der Leyen. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-16
Citeste si:
ACORD Franţa - SUA pentru intensificarea cooperării militare împotriva organizaţiei teroriste SI
Franţa vrea să desfiinţeze moscheile radicale
Bilanțul atentatelor de la Paris a ajuns la 132 de morți

TAGURI: germania, grupare, stat, islamic, nu, foloseste, flux, refugiati, ajunge, europa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...