2018-12-15 16:49


Germania. Recompensă de 10.000 de euro pentru informaţii despre agresorii din Koln

 |  09:39
Germania. Recompensă de 10.000 de euro pentru informaţii despre agresorii din Koln

Procurorii din Germania oferă o recompensă de 10.000 de euro pentru informaţii care pot duce la arestarea agresorilor din noaptea de Revelion de la Koln, relatează Reuters în pagina online, citată de Mediafax.

Peste 600 de femei din mai multe oraşe din Germania au depus plângeri privind agresiuni sexuale şi furturi comise în noaptea de Revelion. Principalii suspecţi în acest caz sunt imigranţi clandestini din Africa de Nord şi solicitanţi de azil.

Aceste incidente au amplificat nemulţumirile opiniei publice privind decizia cancelarului Angela Merkel de a permite accesul imigranţilor şi refugiaţilor în ţară. Până în prezent, numărul acestora a depăşit 1,1 milioane.

Poliţia urmează să comunice mai multe detalii referitoare la recompensa menită să ajute la identificarea suspecţilor.

Potrivit autorităţilor, până în prezent, poliţia a identificat 32 de persoane suspectate de implicare în violenţele din Koln.

În urma acestor incidente, cancelarul Angela Merkel a anunţat că o persoană îşi poate pierde dreptul la azil dacă comite delicte, chiar şi în cazul în care este condamnată cu suspendare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-15

TAGURI: germania, recompensa, 10000, euro, informatie, agresor, koln
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ISTORIA SE RAZBUNA
15 Ian 2016

Foarte bine . Au vrut maciuci circuscrise si cu bile pe ea . Iar alte femei nevinovate au cazut prada salbaticilor . Acum si-au dat seama despre adevarata fata a invadatorilor talibani , fara acte , pasaport , buletin , nimic la ei . Iar ei au scris ; Copii vostri se vor ruga la Alah sau vor muri . Madam Angelica ia invitat cu bratele deschise si sa raspunda pentru ei si faptele lor . Acum vrea sa aduca si la noi .
Random imageUltimele stiri


loading...