2018-10-15 20:43


Germania. Suspecții arabi

 |  19:46
Germania. Suspecții arabi

Poliția germană a anunțat joi că a identificat ca suspecți „16 tineri (...) în mare parte originari din Africa de Nord” și a înregistrat 121 de plângeri după zecile de agresiuni sexuale petrecute în noaptea de Anul Nou la Koln și care au șocat profund Germania, relatează AFP.

Într-un raport al poliției din Koln citat de presa germană se spune că „polițiștii și trecătorii au reușit împiedicarea comiterii unor violuri" și că „femei, însoțite sau nu, s-au confruntat cu o hărțuire de o intensitate indescriptibilă”. Același raport spune că poliția „nu a putut controla toate evenimentele, agresiuni, delicte... pentru că s-au produs prea multe în același timp”. Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a denunţat agresiunile "dezgustătoare" și a promis pedepsirea autorilor, indiferent de orginea acestora, relatează Deutsche Welle.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-07

TAGURI: germania, suspecti arabi, koln
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ISTORIA SE RAZBUNA
07 Ian 2016

Tantalache a-ti distrus tara . Araboi sau pisat pe voi si armata voastra de trogoditi grasi si homosexuali . V-au tavalit copii , fetele si nevestele , daca nu sinteti in stare de facut copii . Va este frica sa iesiti din casa , va dirdiie curu . Vreti sa conduceti lumea si nu sinteti in stare in curtea voastra . La noi cereti acte , va da-ti mari oameni ai legi , iar la niste Araboi va este frica sa ii legitimati . Ia-ti lasat de capul lor , cu angelica in brate . Asta este inceputul .
HAZNAUA EUROPEANA
08 Ian 2016

Sa ales praful de ordinea laudata din Nemtalarie . Va ataca nevestele si copii . Sa o pupati in popoua pe angelica
Random imageUltimele stiri


loading...