2018-12-12 14:02


Gorbaciov. Zona roșie

 |  18:19
Gorbaciov. Zona roșie

Lumea se apropie „periculos de zona roşie”, a avertizat luni ultimul preşedinte sovietic Mihail Gorbaciov: „Avem tensiuni în relaţiile dintre Rusia şi SUA. Încrederea reciprocă a intrat în colaps. Mi-am exprimat de multe ori opinia pe acest subiect: trebuie reluat dialogul la toate capitolele, mai ales cel nuclear şi să nu rămânem blocaţi în problemele regionale”, a spus Gorbaciov într-o declaraţie acordată agenţiei RIA Novosti, preluată de Agerpres.

„Nu aş vrea să dau reţete concrete, dar vreau să spun că aceasta trebuie să înceteze. Trebuie să reluăm dialogul. Şi să punem capăt unei grave greşeli. Se pot face reproşuri serioase actualei generaţii de lideri. Dar ei încă au ocazia să ocupe un loc demn în istorie, să readucă politica mondială pe drumul cel bun şi să deschidă calea unei lumi fără arme nucleare. Ar fi o mare greşeală să nu profităm de această oportunitate', a conchis Mihail Gorbaciov.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-10

TAGURI: mihail gorbaciov, ria novosti, presedinte, rusia
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
11 Oct 2016

CORECT LIPSA DE INCREDERE...CUM POTI SA AI INCREDERE IN NISTE ESCROCI CARE FAC PROFIT DIN RAZBOAIE SI JEFUIREA ALTOR TARI....MAFIA GLOBALA.......CE DIFERENTA ESTE INTRE HITLER SI BUSH-CLINTON-MERKEL?....NICI UNA....HITLER A DAT FOC PARLAMENTULUI..IAR ASTIA AU DAT FOC EUROPEI...........MALTA ESTE O CLICA DE ESCROCI NU SE POATE AVEA INCREDERE IN EI...GORBY A SIMTIT PE PELEA LUI CE INSEAMNA SA AI INCREDERE IN MALTA...LOVITURA DE STAT LA KREMLIN SI TANCURILE AU TRAS IN PARLAMENT CA SA PUNA UN BETIVAN TATUKA OLIGARHILOR PE ELTIN>>>DUPA AIA RAZBOAIE SI DISTRUGERE IN YUGOSLAVIA...JAF IN TOATA EUROPA...MIZERIE,PRIVATIZARI-ESCROCHERII....ASTA E DE 25DE ANI...NE CONDUC NISTE TERORISTI-BANCHERI DE LA MALTA...SIGUR CA NU ARE NIMENI INCREDERE IN EI
Random imageUltimele stiri


loading...