2018-12-15 09:05


Hackerii de la New World Hacking, test asupra BBC

 |  18:19
Hackerii de la New World Hacking, test asupra BBC

Hackerii de la New World Hacking au revendicat atacurile asupra site-urilor BBC din ajunul Anului Nou. Ei susţin că sunt împotriva ISIS şi că atacul cibernetic a fost doar un “test” în pregătirea pentru lupta contra grupului terorist Stat Islamic.

“Ne dăm seama uneori că ceea ce facem nu este întotdeauna cel mai bun lucru, însă fără piraţii cibernetici... cine este acolo pentru a lupta împotriva teroriştilor care acţionează în mediul online? (...) Motivul pentru care am ales ca ţintă BBC este acela că am vrut să vedem puterea serverului nostru”, a spus un reprezentant al grupării de hackeri New World Hacking, potrivit Mediafax.

Un alt membru al New World Hacking a afirmat că hackerii “nu au panificat în mod exact” să facă nefuncţională pentru mai multe ore principala platformă online a corporaţiei britanice de media - bbc.co.uk.

“Avem sediul în Statele Unite, dar ne străduim să facem nefuncţionale site-urile afiliate ISIS şi ale membrilor grupării”, a susţinut reprezentantul New World Hacking.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-02

TAGURI: hacker, new world hacking, test, isis, bbc
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...