2019-03-21 04:04


HAOS la Paris. Un nou PROTEST împotriva scumpirii CARBURANŢILOR a fost dispersat cu gaze lacrimogene

 |  14:16
HAOS la Paris. Un nou PROTEST împotriva scumpirii CARBURANŢILOR a fost dispersat cu gaze lacrimogene

Poliţiştii francezi din Paris au recurs la gaze lacrimogene şi tunuri cu apă pentru a dispersa mulţimea de protestatari care îşi manifesta dezacordul faţă de scumpirea carburanţilor, în a doua săptămână de manifestaţii, relatează ediţia on-line a publicaţiei Le Figaro, citată de Mediafax.

Aproximativ 13.000 de persoane s-au adunat luni dimineaţa în 358 de locuri din Franţa, după ce sâmbătă au fost 290.000, în peste 2.000 de locuri, pentru a protesta faţă de politica economică a Guvernului condus de Edouard Philippe.

Altercaţiile dintre forţele de ordine şi manifestanţi au avut loc în zona Champs Elysees, după ce aceştia din urmă au încercat să rupă de un cordon al poliţiei.

Cel puţin o persoană a fost arestată, au anunţat surse din cadrul poliţiei. Protestatarii au pancarte cu mesajele „Demisia lui Macron” şi „Franţa este nervoasă”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-24

TAGURI: protest, paris, scumpire carburanti, politisti, gaze lacrimogene
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAI AU SâNGE-N EI,
24 Noi 2018

NU CA LA NOI...se plâng ca proștii și-ATÂT! Și pensiile la noi sunt ȘUNTATE, vârsta de pensionare cred că o să ajungă la 80 de ani DAR la noi, tot nu se reacționează = RAIUL INFRACTORILOR POLITICI CARE-ȘI VOTEAZĂ LEGI PENTRU EI ȘI PUN TAXE ȘI LEGI ÎMPOVĂRĂTOARE PENTRU PULIME....era o știre acum ceva timp în care CCR (cred...) într-o notă TEMBELĂ, DAR DE UN CINISM ȘI-UN TUPEU NEMAIPOMENIT, ÎN BAZA ne-”DISCRIMINĂRII”, ANUNȚA CU FAST CĂ FEMEILE VOR IEȘI LA PENSIE TOT CAM ATÂT CÂT ȘI BĂRBAȚII....SCÂRBE ODIOASE, PUTUROASE, CU SACI DE BANI ÎN SPATE LUAȚI LA SALARIU ȘI LA PENSIE....HUOOOO! AICI VĂ MERGE...ÎN ALTĂ ȚARĂ ERAȚI MÂNCAȚI ȘI DAȚI LA LUPI! PUTORILE DRACULUI!
GELU
09 Dec 2018

Dati-le gaze sorosistilor anathisti , dar cat nu pot sa dusa si sa mai renunte si la apa !
GELULE...
09 Dec 2018

înseamnă c-ai un purcoi de bani (salar sau pensie) de vorbește gura fără tine!
SAU EșTI D-ăLA...
09 Dec 2018

plutoniere, plutoniere....din balada lui Cristian Poe :))))
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...