2018-12-16 20:39


HAOS pe aeroporturile din Londra. De ce au fost ANULATE zborurile

 |  17:18
HAOS pe aeroporturile din Londra. De ce au fost ANULATE zborurile

Compania aeriană British Airways a anulat toate zborurile de pe aeroporturile Heathrow și Gatwick din Londra, până la ora 18:00 (20:00 ora României), din cauza unor probleme a sistemului computerizat. Pasagerii sunt sfătuiți să verifice statusul zborului înainte să vină la aeroport, anunță Digi24.

Toate zborurile British Airways sunt anulate de pe aeroporturile Heathrow și Gatwick până la ora 18:00 (20:00 ora României) din cauza unor probleme a sistemului computerizat, notează BBC.

Oficialii au declarat că se lucrează intens pentru rezolvarea avariei.

Un jurnalist care așteaptă într-un avion de 90 de minute a spus că pilotul le-a comunicat pasagerilor că problemele sunt „catastrofice”.

Pasagerii sunt sfătuiți să verifice statusul zborurilor înainte să vină la aeroport.

Sunt întârzieri pentru zboruri din Roma, Praga, Milano, Stockholm și Malaga din cauza avariei. Pasagerii spun că personalul British Airways nu le-a putut comunica cât mai durează întârzierile. „Zboruri din toată lumea sunt afectate”, au declarat aceștia.

Compania nu a spus despre câte zboruri este vorba, însă în medie, 600 de zboruri British Airways aterizează și decolează zilnic.

S-au înregistrat deja întârzieri pentru zborurile programate să decoleze în această dimineaţă. Pasagerii blocaţi în aeroporturile britanice povestesc că orarul de zbor este distribuit pe hârtie, iar aplicaţia mobilă pentru validarea biletelor nu funcţionează motiv pentru care unii dintre cei care aveau tichetul doar în telefon nu s-au putut îmbarca.

Responsabilii companiei britanice nu au vrut să precizeze ce anume a cauzat avaria şi nici în cât timp durează pentru remedierea ei.

Pasagerii au fost sfătuiţi să se intereseze din timp asupra orarului de zbor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-28

TAGURI: aeroporturi, londra, zboruri, british airways
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...