2019-03-25 00:00


Hillary Clinton și-a anunțat vicepreședintele

 |  10:08
Hillary Clinton și-a anunțat vicepreședintele

Hillary Clinton, cea care va fi cel mai probabil candidata democraților în cursa pentru Casa Alba, si-a ales vicepreședintele. Daca Hillary Clinton va deveni presedinte al SUA, senatorul de Virginia, Timothy Kaine va fi vicepresedinte si al doilea cel mai important om din America, scrie CNN.

"Sunt incantata sa il anunt pe colegul meu in cursa, Tim Kaine, care si-a devotat viata luptei pentru altii", a scris Clinton pe Twitter.

Cei doi vor aparea pentru prima data impreuna la un miting electoral programat pentru sambata, la Miami.

Analistii cred ca alegerea este una fara riscuri pentru Clinton. Kaine, in varsta de 58 de ani, are o experienta politica vasta, a fost guvernator si provine din statul Virginia, crucial in cursa pentru Casa Alba. El i-ar putea asigura fostului secretar de stat sustinere in randul alegatorilor albi din clasa de mijloc.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-23

TAGURI: hillary clinton, vicepresedinte, democrati, casa alba
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
23 Iul 2016

SNOWDEN....GUCIFFER....WIKILEAKS-ASSANGE.....BRADLEY MANNING.....AU FOST DOAR PRIMII 4...........MAI SUNT CATEVA ZECI DE MII CA EI CARE ABIA ASTEAPTA ORDINUL..............PLEACA DREAQULUI COTOROANTZA SCARBOASA CAT MAI POTI.....ALTFEL O SA PUTREZESTI LA GUANTANAMO IMPREUNA CU TRABUCUL LUI MONICA LEWINSKI SI ROCHIA ALBASTRA PLINA DE SPERMA LUI BILL....DIN CATE AM AUZIT NETANIAHU DEJA ARE MANDAT DE ARESTARE....IAR BAN-KIM-PINOKIO URMEAZA SA PLECE DE LA ONU....CAT CREZI CA MAI DUREAZA CIRCUL ASTA IEFTIN
Random image



Ultimele stiri




STARBAG




loading...