2017-01-17 00:10

EXTERNE


Hillary Clinton nu mai vrea cu Obama

 |  16:20
Hillary Clinton nu mai vrea cu Obama

Secretarul american de stat Hillary Clinton le-a spus angajaţilor din Departamentul de Stat că nu va rămâne alături de preşedintele Obama în cazul în care va fi reales. Ea a anunţat că se va retrage din viaţa publică.

"Voi  rămâne cu siguranţă până când preşedintele desemnează pe cineva. Cred că după 20 de ani - şi vor fi 20 de ani - în prim-planul scenei politice americane şi după toate provocările care vin cu asta, probabil că ar fi o idee bună să aflu cât de obosită sunt de fapt", a spus ea. Un oficial al Departamentului de Stat a confirmat pentru Yahoo! News comentariul lui Clinton. Politicianul democrat a mai dezvăluit că nici măcar nu a urmărit dezbaterile candidaţilor la învestitura republicană.

Clinton a declarat în mai multe intreviuri că nu va râmâne în administraţia Obama pentru un nou mandat, deoarece vrea să se concentreze pe proiecte legate de apărarea drepturilor femeilor şi copiilor, dar şi pe viaţa privată. Cu toate acestea, celebritatea sa la nivel mondiala alimentat speculaţiile privind viitorul său politic. Ea şi Casa Albă au dezminţit vehement un zvon persistent cum că ar putea fi nominalizată ca vicepreşedinte al lui Obama după alegerile din toamnă. Hillary Clinton a negat şi faptul că ea se pregăteşte pentru preşedinţie în 2016 (deşi nu toţi colaboratorii ei sunt convinşi că este aşa).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-06-14

TAGURI: Hillary Clinton, Obama, retragere, viitor, speculaţii, secretar de stat, viaţa publică, viaţa privatăComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image