2018-12-19 07:41


Hollande și Merkel aduc omagiu victimelor atentatelor

 |  21:51
Hollande și Merkel aduc omagiu victimelor atentatelor

Președintele francez, François Hollande, și cancelarul german, Angela Merkel, s-au deplasat împreună în Place de la République din Paris pentru a aduce un omagiu memoriei celor 130 de victime ale atentatelor de la 13 noiembrie, transmite AFP, citata de Agerpres..

După ce au păstrat un moment de reculegere în fața lumânărilor, mesajelor și florilor depuse în jurul monumentului din centrul pieței, cei doi lideri politici au discutat îndelung. În această piață, situată în apropiere de locurile unde au fost comise atentatele, este pentru locuitorii Parisului un loc de întrunire și pentru a aduce omagii, după primele atacuri jihadiste, din luna ianuarie, soldate cu 17 morți.

În cursul serii, François Hollande și Angela Merkel vor avea un dineu de lucru la Palatul Elysée.

François Hollande se va intalni joi cu președintele rus Vladimir Putin, însă eforturile sale de a forma o mare coaliție împotriva Statului Islamic se lovesc de divergențele ruso-americane, relatează AFP.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-25

TAGURI: Holland, Merkel, omagiu, victime, atentate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
26 Noi 2015

MERKEL-DRAGI FRANCEZI...VA ROG SA PRIMITI CONDOLEANTELE MELE PENTRU VICTIMELE ASASINATE DE TERORISTII INVITATI DE MINE IN GERMANIA...EU MA GANDEAM SA-I PUN SA SAPE LA CULTURILE NEMTESTI DE VARZA,DAR ARABII ASTIA VOR VARZA DE BRUXELLES....CU GARNITURA DE KALASNIKOV...NOI LA STASI NU MAI AVEM KALASNIKOV...CA LE-M VANDUT PE TOATE LA PRIETENII P-K-K DIN IRAK...SPER SA NU VINA SI ASTIA IN VIZITA LA PARIS CU JEEPURILE TOYOTA SI CU MITRALIERELE MADE IN GERMANY...MA SCUZATI EU NU SUNT CHIAR ASA DE PROASTA...CHIAR DACA AM O FATZA DE RETARDATA..DOAR FAC PE PROASTA PE LA CONFERINTELE DE PRESA...GUTE NACHT...DORMITI BINE...ANGELIKA E CU VOI IN TRANSEE LA BAGDAD
BALACEALA EUROPENA
26 Noi 2015

Niste basinosi au dat foc Europei
CÂTĂ IPOCRIZIE!
30 Noi 2015

2 DEMENȚI CARE BAGĂ EUROPEI PE GÂT IMIGRANȚI!
Random imageUltimele stiri


loading...