2019-01-16 16:26


Igor Dodon povestește că i-a trimis o scrisoare lui Iohannis

 |  07:48
Igor Dodon povestește că i-a trimis o scrisoare lui Iohannis

Președintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a afirmat într-o postare pe Facebook că i-a trimis încă din primăvară o scrisoare deschisă președintelui României, Klaus Iohannis, la care șeful statului român nu a răspuns încă, transmite Deschide.md.

Reacția lui Dodon vine după ce șeful statului român a afirmat la finalul ședinței Consiliului Suprem de Apărare a Țării de marți că "acum, chiar dacă domnul Dodon nu este încă președintele Moldovei, va înțelege și domnia sa, încet-încet, cum se procedează între președinți".

"Domnul președinte Iohannis m-a vizat în una din intervențiile sale recente, referindu-se la cum e corect să se procedeze între președinți. E bine că dumnealui deja nu doar ia act de alegerea mea, ci abordează situația mai personal și mai concret. Cu acest prilej, îi amintesc domnului președinte român Iohannis că i-am transmis încă în primăvară o scrisoare deschisă, la care Dumnealui încă nu a răspuns. Îl asigur că în calitatea mea de președinte ales al Republicii Moldova am aceleași preocupări ca și acum jumătate de an cu privire la subiectele din acea scrisoare. Deci, îi readresez domnului Iohannis acel mesaj. Îl puteți vedea atașat. Sper că în relația dintre președinți e de bonton să se răspundă la scrisorile deschise", a spus Dodon.

În scrisoarea deschisă, Dodon i-a cerut lui Iohannis să nu-i susțină pe unioniștii care promovează unirea Republicii Moldova cu România și, chiar dacă cele două state au o relație foarte bună, fiecare trebuie să rămână în hotarele sale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-30

TAGURI: igor dodon, scrisoare, republica moldova, iohannis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
30 Noi 2016

Poate daca se marginea la asta era credibil pentru romani , dar jigodia asta ruseasca a atentat la siguranta României declarrand ca ii pare rau ca rusii sau oprit pe Prut in 1812 . Fratilor moldavi care nutrsc astfel de sentimente , romanii nu mai trebuie sa le plimbe copii prin scoli sau da cetatenie asa usor , trbuie ca timp de 10 ani daca pleacă de pe teritoriul Moldovei ocupata ,sau din Romania in UE sa le retraga aceasta cinste .Majoritatea sunt ipocriti si o buna parte agenti de la mocava . Au votat un filorus care nutreste sentimente ostile fata de noi si ei vor sa i ajutam dezinteresat ? Ardelenii din austro Ungaria erau trimisi pe alte fronturi decât cel cu romanii , sa lupte , ca se temeau ca întorc armele . Dar zmei astia moldavi in 89 au fost principala forta trimisa de KGB împotriva noastră , cei mai multi turisti rusi vorbeau limba romana .. Apai astia frati nis noua ?
ION CREANGA.
30 Noi 2016

Ați uitat cum a procedat RFG_RDG si a fost unire toți au oftat si atât!!! Noi lungim pelteaua ptr. ca nu ave sanga în instalație e apa chioară!!!! ne-am abisnuit să fim slugi si sa avem stăpâni dinafară!!!
Random imageUltimele stiri

loading...