2019-02-23 05:41


Igor Dodon: Republicii Moldova îi lipseşte un patriot ca Vladimir Putin

 |  09:41
Igor Dodon: Republicii Moldova îi lipseşte un patriot ca Vladimir Putin

Republicii Moldova îi lipseşte un patriot precum Vladimir Putin, a declarat Igor Dodon, preşedintele de la Chişinău, în cadrul unui interviu acordat pentru Deutsche Welle, adăugând că îl susţine pe Putin în alegerile prezidenţiale din Rusia, relatează Unimedia.info.

Declaraţiile lui Igor Dodon vin cu trei săptămâni înaintea alegerilor prezidenţiale din Rusia, iar preşedintele moldovean şi-a reiterat sprijinul faţă de Vladimir Putin.

"Nu mi-am ascuns niciodată poziţia. Consider că Vladimir Putin a făcut multe pentru Federaţia Rusă. Republicii Moldova îi lipseşte un astfel de patriot precum Vladimir Putin. De 25-26 de ani noi n-am avut astfel de relaţii cu Federaţia Rusă. A încercat Voronin să facă ceva, dar nu a fost la fel. Nu vreau să mă implic în procesele interne ale Rusiei, dar consider că victoria lui Putin va fi un pas bun de a restabili situaţia atât în interiorul Federaţiei, cât şi în relaţiile externe ale acesteia. M-am întâlnit de multe ori cu Vladimir Putin şi sper că după alegeri vom colabora la fel ca înainte", a declarat preşedintele Republicii Moldova.

Dodon a vorbit şi despre declaraţiile simbolice de unire cu România semnate de peste 50 de localităţi din Republica Moldova.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-27

TAGURI: igor dodon, republica moldova, vladimir putin, alegeri rusia,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BIC
26 Mai 2018

Moldovei ii lipseste un patriot ca Vladimir PUTIN a spus presedintele Igor Dodon.Pai sa I dea cetatenie Moldova lui PUTIN Vlad.l.mir de moldovean.Poate se unesc cele doua moldove si Putin candideaza pentru presedentia moldovei si cistiga.ca rusii cred ca mai vor si alt presedinte de tara??.?......
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...