2018-11-16 20:56


Împuşcată MORTAL după ce a fost confundată cu o…căprioară! Unde s-a întâmplat TRAGEDIA

 |  11:40
Împuşcată MORTAL după ce a fost confundată cu o…căprioară! Unde s-a întâmplat TRAGEDIA

O femeie de 43 de ani ce îşi plimba câinele pe un câmp a fost împuşcată de un vânator care a crezut că este o caprioară.

Potrivit biroului şerifului din comitatul Chautauqua, Rosemary Billquist şi-a scos câinele la o plimbare, după ora 17.30, în orăşelul ei de reşedinţă, Sherman, aflat aproape de graniţa cu Pennsylvania, în vestul statului New York. Ea mergea pe un camp când un bărbat ce vâna în apropiere a crezut că e o caprioară si a împuşcat-o cu un pistol. Vânatorul a auzit-o tipând, a sunat la urgenţă şi a aşteptat până a venit ambulanţa. Ea a fost dusă la spital, unde din păcate a fost declarată decedată, notează hotnews.ro. Autoritatile spun ca incidentul a avut loc la 40 de minute dupa apus, cand este ilegala vanatoarea.  Politia a anuntat ca deocamdată vanatorul nu a fost pus sub acuzare, iar investigatia continua.  “Vanatorii trebuie sa inteleaga ca sunt si alti oameni care folosesc cararile, care sunt in zonele unde se vaneaza. In acest caz, el nu ar fi trebuit sa fie la vanatoare dupa apus. Se terminase programul. Asta este legea”, a spus Dale Dunkelberger, instructor pentru folosirea armamentului. El a precizat ca este admisa uciderea unei caprioare cu un pistol.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-25

TAGURI: impuscata mortal, confundata, caprioara
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
25 Noi 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/66226148.https://petitieonline.net/petitie/22226144.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de linie de tramvai modernizată!Să ne unim în rugăciune pentru Gabriela Firea să reușească să aducă Metrorex în subordinea municipalității!
Random imageUltimele stiri


loading...