2019-01-22 02:21


În discursul de învestire, TRUMP a citat din BATMAN

 |  02:32
În discursul de învestire, TRUMP a citat din BATMAN

S-ar parea ca lui Donald Trump i-a placut foarte mult una dintre replicile personajului Bane, personajul negativ din "The Dark Knight Rises", cel de-al treilea film din trilogia Batman, din moment ce i-a imprumutat o replica pe care a folosit-o in discursul sau de investire în funcția de președinte al Statelor Unite.

"Astăzi, nu doar transferăm puterea de la o administrație la alta, de la un partid la altul, ci transferăm puterea de la Washington, DC și v-o dăm înapoi vouă, poporului", le-a transmis Trump americanilor în discursul său de învestitură.

Evident ca replica lui Trump nu este identica celei din filmul Batman, dar suficient de asemănătoare cu a lui Bane, interpretat de Tom Hardy, care spune despre Gotham când ia orașul sub asediu și îi înlătură pe polițiști și pe oficialități: "Luăm Gotham-ul înapoi de la corupți! De la bogați! De la opresori, care generații la rând v-au anihilat cu mituri despre oportunități, și vi-l dăm înapoi vouă, poporului".

Probabil ca Trump nu a avut nicio intenție să-l citeze pe Bane, dar "v-o dăm înapoi vouă, poporului" este o replică ce va rămâne în amintirea oamenilor și după ceremonia de învestire, comentează Business Insider, citat de Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-21

TAGURI: trump, discurs, investire, batman
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
21 Ian 2017

ARE DREPTATE TRUMP.......WASHINGTONUL LUI CLINTON A DEVENIT O CLICA MIZERABILA PLINA DE SCROAFE CORUPTE SI PORCI LOBBYI-STI...NICIUNUL DINTRE EI NU FACE DECAT PORCARII SI CORUPTIE LA NIVEL INALT..........IAR SECURISTII DIN ROMANIA AU LUAT MODEL MAFIA CLINTON...AU JEFUIT TOT
Random imageUltimele stiri

loading...