2019-05-23 12:07


Inca un atac armat la Istanbul

 |  17:09
Inca un atac armat la Istanbul

Un nou atac armat a avut loc în Istanbul, la mai puţin de 24 de ore de la cel dintr-un club de noapte care s-a soldat cu moartea a 39 de oameni şi rănirea a 69. De această dată, atacul armat a avut loc la moscheea Hasan Pasha din Alger, care este situată în partea europeană a metropolei Istanbul. Cel puţin două persoane au fost rănite, din primele informaţii pe care le-a transmis presa turcă.

Deocamdata nu se stie daca noul atac are legatura cu tragedia din noaptea de Revelion, din clubul Reina, insa autorităţile nu cred că există un motiv politic în spatele atacului armat.

Martorii susţin că un bărbat înarmat a încercat să tragă în tatăl său după o ceartă aprinsă. Se pare că printre cei doi răniţi se numără tatăl atacatorului, precum şi persoana care stătea lângă el la rugăciune.

Exista zvonuri contradictorii privind capturarea atacatorului imbracat in Mos Craciun care a descarcat mitraliera spre cei aflati la petrecerea de Revelion. Anumite publicatii spun ca acesta a fost ucis, in timp ce altele inca il prezinta ca fugar pe criminal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-01
Citeste si:
E oficial: nu a murit nici un roman in atacul din Istanbul
Atacatorul de la clubul de noapte din Istanbul a fost ucis
Consulatul României la Istanbul verifică dacă între victimele atacului armat comis de Revelion sunt şi cetăţeni români
UPDATE. 39 de morți la Istanbul

TAGURI: atac, istanbul
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG