2018-12-14 07:27


Incendiu la filmările lui Tom Cruise. Se toarnă continuarea la Jack Reacher

 |  21:15
Incendiu la filmările lui Tom Cruise. Se toarnă continuarea la Jack Reacher

Un incendiu de mari proporții, de data aceasta pe un platou de filmare, a izbucnit la New Orleans. Acolo se turna noul film de lungmetraj care îl are ca interpret principal pe Tom Cruise, potrivit presei internaționale. Tabloidul „Daily Mirror” a transmis că flăcările au izbucnit chiar în timpul filmării unor scene pe platoul de filmare aflat în statul Louisiana, iar rulota-garderobă a echipei de producție ar fi fost mistuită de flăcările uriașe în doar câteva secunde.

Tom Cruise se afla pe platou, dar era într-o pauză între filmări și se odihnea în rulota sa, care se afla la mică distanță de incendiu, așa că a scăpat fără să fie vătămat. Pompierii chemați de urgență au sosit la fața locului în scurt timp și au reușit să stingă flăcările care amenințau să se extindă.

Platoul din Louisiana este folosit la turnarea unei bune părți din filmul „Jack Reacher: Never Go Back”. Acesta este o continuare a filmului de acțiune „Jack Reacher, Un glonţ la ţintă/ Jack Reacher”, care a fost lansat în 2012 și a avut încasări de aproape 220 de milioane de dolari la nivel mondial. Continuarea, filmul „Jack Reacher: Never Go Back”, în regia lui Edward Zwick, va avea premiera pe 21 octombrie 2016, în cinematografele din Statele Unite ale Americii. Filmele sunt inspirate din seria de romane omonime scrise de autorul britanic Lee Child.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-01

TAGURI: incendiu, tom cruise, filmari, continuare, jack reacher
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...