2019-03-25 12:03


INCIDENT de securitate pe aeroportul din Munchen

 |  15:49
INCIDENT de securitate pe aeroportul din Munchen

Poliţia germană a închis unul dintre terminalele de la aeroportul din Munchen după ce o persoană a trecut neverificată de punctul de securitate, scrie News.ro citând Deutsche Welle. Incidentul a determinat anularea sau amânare mai multor zboruri, inclusiv a unei curse dinspre Sibiu şi retur.

Poliţia federală din Bavaria a comunicat pe Twitter că o persoană neidentificată a pătruns în zona securizată a aeroportului din Munchen fără să fie verificată.

Căutările pentru persoana neidentificată au oprit operaţiunile la al doilea cel mai aglomerat aeroport din Germania, la terminalul 2.

Două ore mai târziu, poliţia a încheiat căutările şi a informat că zborurile în zona Schengen vor reîncepe în curând.

Poliţia nu a comunicat dacă persoana respectivă a fost găsită.

Unii călători au scris pe reţelele sociale că nu au avut voie să părăsească avioanele în care se aflau iar alţii s-au plâns de întârzieri şi anulări de zboruri.

Unii au postat poze cu cozi imense la Terminaul 2, care este folosit în mare parte de compania aeriană germană Lufthansa şi partenerii săi.

Incidentul a afectat şi o cursă care ar fi urmat să ajungă la Sibiu şi o alta Sibiu - Munchen.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-29

TAGURI: germania, aeroport, munchen, zboruri, sibiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
28 Iul 2018

Lufthansa sunt extrem de rigurosi,dupa parerea mea sunt NR1 in Europa//Odata am nimerit intr-o cursa de Lufthansa chiar la geam unde era iesirea de siguranta in caz de urgenta si m-a chemat stewardesa si mi-a zis ca daca e vreo urgenta eu trebuie sa stiu sa deschid usa de iesire si sa cietesc nustiu de pliant cu instructiuni....dupa 10inute a venit sa ma verifice daca am invatat procedura...era data dracului nemtoaica,parca eram la scoala nu eram calator/cica daca nu-mi convine chestia sa schimb locul cu altcineva.......plus ca tot drumul a stat cu ochii ca pe butelie pe toata lumea sa stea cu centurile puse si sa nu fumeze...sau sa inchida capacele la bagaje Si in aeroport nemtii sunt extrem de meticulosi...si au si rezultate pe masura-niciun fel de incidente aeriene//Lufthansa e printre cele mai sigure companii,nu se pierd bagaje,nu se fura ....bravo lor
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...