2019-01-16 12:10


Indonezia: 17 morţi într-o busculadă la sfârşitul unui meci de box

 |  09:32
Indonezia: 17 morţi într-o busculadă la sfârşitul unui meci de box

Şaptesprezece persoane au murit şi alte 38 au fost rănit într-o busculadă survenită duminică seară la sfârşitul unui meci de box în regiunea Papua din Indonezia, a anunţat luni poliţia, potrivit AFP.

"Şaptesprezece persoane au murit, dintre care 12 femei, iar alte 38 au fost rănite şi spitalizate", a precizat pentru agenţia franceză purtătorul de cuvânt al poliţiei provinciale.

Busculada s-a produs în timpul violenţelor declanşate de suporteri furioşi după înfrângerea favoritului lor. Circa 1.500 de persoane asistau la meciul de box organizat în oraşul Nabire, pe coasta de nord a regiunii indoneziene Papua, a precizat aceeaşi sursă.

Susţinătorii furioşi au aruncat cu scaune, iar "toată lumea s-a îndreptat spre ieşire", a explicat purtătorul de cuvânt, adăugând că "zeci de persoane au fost călcate în picioare".

Un martor anonim citat de site-ul de ştiri Detik.com a afirmat că, din cele cinci ieşiri ale stadionului, numai două erau funcţionale.

În 2011, două persoane au murit într-o busculadă pe un stadion din Jakarta în timpul unei meci de fotbal, transmite Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-15

TAGURI: indonezia, morti, busculada, box
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...