2019-02-18 12:31


ÎNGRIJORARE la Vatican: Papa Francisc a CĂZUT din picioare

 |  18:54
ÎNGRIJORARE la Vatican: Papa Francisc a CĂZUT din picioare

Papa Francisc a suferit o căzătură în timp ce mergea pe jos către reşedinţa sa de la Vatican, dar se simte bine, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al Sfântului Scaun, Greg Burke.

uveranul Pontif revenea la reşedinţa sa, Casa Santa Marta, după ce participase la o sesiune a Sinodului Episcopilor, care se desfăşoară în Aula Paul al VI-lea, situată în apropiere.

Însă pe drum el „s-a împiedicat, a căzut şi s-a ridicat”, a precizat purtătorul său de cuvânt. „Dar suntem liniştiţi, Papa este bine”, a asigurat Greg Burke.

Papa Francisc, care pe 17 decembrie va împlini 82 de ani, obişnuieşte să meargă pe jos către Aula Paul al VI-lea la şedinţele Sinodului, unde până la 28 octombrie se reunesc episcopi din lumea întreagă la o întâlnire convocată de Suveranul Pontif şi a cărei temă este tineretul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-11

TAGURI: papa francisc, a cazut, vatican, cazatura
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CE MAI VESTE!
09 Oct 2018

Ați văzut drac mort?
HIHIHI....
09 Oct 2018

L-a văzut pe Lucifer prin telescop și-a căzut în cur...A ”SURPRIZĂ”! După atâtea incantații iezuite, după Crucea malteză ”înflorită” pe straiele sale, alături de kippă, i se dezvăluie ARHITECTUL UNIVERSULUI!
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...