2018-06-24 12:09


Invazie de ŞOARECI în Parlamentul britanic

 |  11:30
Invazie de ŞOARECI în Parlamentul britanic

Şoarecii îşi fac de cap la Palatul Westminster din Londra, obiectiv înscris în patrimoniul mondial UNESCO, în care se află şi funcţionează Parlamentul britanic.

Rozătoarele au provocat în ultimul an pagube în valoare de peste 170.000 de dolari, iar managerii instituţiei nu mai ştiu cum să combate acest “flagel”.

"Creşterea costurilor de ţinere sub control a dăunătorilor din 2016-2017 a fost cauzată de demararea unui număr mare de proiecte de mentenanţă în întreaga proprietate, care au deranjat dăunătorii şi i-au făcut să devină mai vizibili, ducând la creşterea nevoii de deparazitare, folosirea şoimilor şi dispozitivelor de îndepărtare a moliilor. Renovările de birouri au determinat la rândul lor o cerere sporită de implementare a unor măsuri de deparazitare", a declarat purtătorul de cuvânt al instituţei britanice.

Clădirea Parlamentului britanic, ce include Camera Comunelor şi Camera Lorzilor, se întinde pe o suprafaţă de 258.000 de metri pătraţi pe malul râului Tamisa, în centrul Londrei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-19

TAGURI: soareci, parlament britanic, pagube

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova