2018-11-16 14:23


ISIS AMENINȚĂ lumea: ”Vom transforma sărbătorile în masacru”

 |  22:13
ISIS AMENINȚĂ lumea: ”Vom transforma sărbătorile în masacru”

O grupare pro Stat Islamic a publicat un poster cu Papa Francisc decapitat, la doar câteva zile după ce a anunțat un "Crăciun însângerat în Europa".

Wafa Media Foundation, o grupare pro ISIS, a dat publicității un poster în care un jihadist apare cu un cuțit în mână deasupra cadavrului unui prizonier, în celebra uniformă portocalie, și ține în mână capul decapitat lîngă care stă scris numele 'Jorge Mario Bergoglio', scrie Daily Mail, care nu publică întreaga imagine.

"Jur să răzbun fiecare picătură de sânge pe care ați vărsat-o și fiecare casă pe care ați distrus-o. Jur că veți simți amărăciunea morții și vom transforma sărbătorile voastre în masacru. Nu vă veți bucura de viața în casele voastre", este mesajul care însoțește această imagine.

Această imagine a fost pusă în circulație la doar câteva zile după ce un alt poster anunța un "Crăciun însângerat la Vatican".

În posterul părut pe SITE Intelligence Group este înfăţişat un jihadist la volanul unei maşini mergând cu viteză mare, proiectându-se în Biserica Sfântul Petru de la Vatican. Litere mari scrise cu roşu avertizează că atacul se va produce chiar de Crăciun, în Biserica Sfântul Petru de la Vatican, adică exact acolo unde va sluji Suveranul Pontif în noaptea de Crăciun. În acelaşi poster, jihadistul care se pregăteşte să se proiecteze cu maşina în biserică are în vehicul său arme de asalt pe bancheta pasagerului şi foloseşte un sistem de navigaţie prin satelit. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-20

TAGURI: stat islamic, isis, ameninta, craciun, sarbatori, papa francisc
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LUCA SI MATEI
21 Noi 2017

La Vatican nu e ca in Siria . Beduinii astia nu stiu ce paza e acolo . Vai de steaua lor, se cred in desertul Siriei si Afganistanului. In primul rand , in zonele istorice, centrale din Italia nu permit niciunei masini sa intre. Nu exista tembel ca sa parcheze i n fata Vaticanului sau a bisericilor lor o masina .
Random imageUltimele stiri


loading...