2018-12-12 11:54


Italia. Evocarea lui Ceauşescu

 |  18:29
Italia. Evocarea lui Ceauşescu

Umoristul italian Maurizio Crozza l-a comparat pe premierul de centru-stânga al Italiei, Matteo Renzi, cu Nicolae Ceauşescu, ironizând noua lege electorală propusă de Guvernul italian şi adoptată săptămâna trecută de Parlamentul de la Roma.

„După zece ani, Matteo Renzi a reuşit adoptarea unei legi electorale care prevede oferirea tuturor puterilor primului-ministru. Nici măcar Ceauşescu, dacă aţi auzit vreodată de el, nu a făcut o astfel de lege”, a spus Maurizio Crozza. Legea a atras numeroase critici din partea partidelor mici şi va intra în vigoare la 1 iulie 2016.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-06

TAGURI: italia, evocare, nicolae, ceausescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


REGELE MIHAI (KKT & HAY)
07 Mai 2015

CE COMIC EȘTI, MĂ, MMAAUURRIIZZIIOO-SCUMPILICI! ȘI D-AIA TE IUBIM, CĂ CA TINE NU GĂSIM!
CROCODILUL FLAMAND
07 Mai 2015

FAZA CU MIGRATIA STOLURILOR DE CIORI MIGRATOARE IN PARLAMENT DE LA UN PARTID LA ALTUL DUPA ALEGERI....ESTE INVENTIA PATENTATA PRIN CARE MAFIA ITALIANA A FOST PERMANENT A PUTERE,A DAT ORDIN MARIONETELOR SA MIGREZE PERMANENT LA PUTERE CA SA PARAZITEZE CONTRACTELE DE GUNOI AE PRIMARIILOR KRAKRAAAAAAAA....E INVENTIA MAFIEI ITALIENE...PARLAMENTARUL-MARIONETA CARE MIGREAZA IN STOLURI...TOTI CUMETRI SI RUDE INTRE EI...EXACT CA LA RRROMANISTAN-BOLSHEVISTAN
Random imageUltimele stiri


loading...